Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Är du en skicklig truckförare som tidigare jobbat med lager och logistik?

Powder-Trans Sweden AB letar just nu efter sin nästa kollega till lagret i Landskrona. Du kommer att arbeta som truckförare där du ska vara behjälplig med lagerservice enligt kundens önskemål. Du kommer att arbeta med pulveriserat kol och du sköter all logistik kring lagerhanteringen och ser till att lastbilarna smidigt fylls på med kol i tid.

Detta arbetet är perfekt för dig som är flexibel, hårt arbetande och inte störs av att smutsa ner dig. Eftersom lastbilschaufförerna jobbar under tidspress krävs det att du är effektiv, men samtidigt noggrann och förstår vad som behövs göras. Tjänsten kräver att du har tidigare erfarenhet av att jobba på lager och är skicklig på att köra truck A+B. Lagret blir snabbt smutsigt av kolstoff och det är därför kan jobbet även innebära rengöring av lagrets golv och maskiner. 

Krav

  • Truckförarlicens 
  • Mycket god truckvana
  • Tidigare erfarenhet av lager/logistik
  • Kunna kommunicera på svenska
     

Meriterande 

  • Finsktalande 

Om företaget

Powder-Trans är ett finländskt familjeägt företag, grundat år 1972 av Carl-Johan Blomqvist. Företaget har genom åren vuxit till att idag vara ett av Nordens största företag inom sitt område. Powder-Trans Sweden AB är Powder-Trans koncernbolag i Sverige. Powder-Trans Sweden AB f.d. BulkTEAM är ett bulkspeditionsbolag som först och främst verkar i Sverige men också i de övriga nordiska länderna.

Powder-Trans Sweden är specialiserat på pulvertransporter, lagerhantering och omlastning. Med en lång gedigen erfarenhet samt med en modern fordonspark kan de svara på även de mest avancerade behoven av granulat- och pulvertransporter.
De har lager i Landskrona, Sverige och utanför Åbo i Finland. De kan erbjuda både kortvarig och långvarig lagring. De kan också erbjuda kostnadseffektiv hantering och lastning från storsäckar till bulkbil och från bulkbil till storsäckar.

 

Du kommer bli anställd som konsult via oss på OnePartnerGroup och arbeta ute hos kund.

Vilka är vi?

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Ansökan
Intervjuer och urval sker löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Observera att vi ENDAST tar emot ansökan via vår hemsida och inte via mail.