Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HydraSpecma AB

CNC-operatör sökes till HydraSpecma i Våxtorp!

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta i en utvecklande miljö? HydraSpecma i Våxtorp söker dig som är självgående, kvalitetsmedveten med erfarenhet från CNC!

HydraSpecma är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & Aftermarket. Vi är marknadsledande inom vårt produktområde på den nordiska marknaden men har också en ökande export till världsmarknaden. Fabriken i Våxtorp är fokuserad på tillverkning av hydraulikkopplingar och montering av hydraulslang. Vi medverkar i hela framtagningsprocessen från prototyp och förserie till produktion och distribution.

Om tjänsten
I tjänsten som CNC-operatör ingår du i ett skift om 10 CNC-operatörer. Tjänsten är 2-skift eller gärna ständig natt. Vår svarvpark består av: Mazak, Star, Miyano, Okuma, Nakamura och Index. Tillsammans med dina kollegor arbetar du med frihet under ansvar och agerar självständigt och tar ansvar för att arbetet flyter på. Vi jobbar med ständiga förbättringar.

I arbetet som CNC-operatör kör du och riggar svarvar. Körningen innebär att hålla igång maskiner, skärbyte, borrbyte, kompensering/justering och mätning/kontroll av detaljer. Vid riggning ska du i samarbete med planeringsavdelningen se till att ställtider optimeras. Du tillverkar självständigt detaljer från en ritning i handen till färdig detalj. Hantering av stångmaterial och användning av travers förekommer. Du återrapporterar i AXXOS tidssystem och IFS affärssystem. Du rapporterar till produktionsledaren. I arbetet ingår ett nära samarbete med planering-, kvalité- och teknikavdelningen samt underhåll på maskinerna ingår i arbetet.

Personliga egenskaper och kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom arbetsområdet och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du är självgående och kvalitetsmedveten. Du har förmåga att snabbt kunna sätta dig in arbetet. Du vill gärna utvecklas i arbetet och välkomnar arbete med ständiga förbättringar. Det är meriterande om du kan köra även flerspindelmaskiner och kurvstyrda maskiner. Kunskaper i ritningsläsning och kontrollmätning är krav. Det är önskvärt att du kan både Fanuc och Siemens styrsystem. Det är också ett plus, dock inget krav, att även kunna ISO-programmering och CAD. På HydraSpecma är vi måna om att utveckla våra medarbetare både internt och externt och vi ser därför att du gillar att lära nytt och utvecklas. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser att du är trygg, positiv och flexibel. Du bidrar till den goda stämningen i gruppen och på arbetsplatsen.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar HydraSpecma med OnePartnerGroup. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryteringsansvarig görs detta på mail till [email protected] eller telefon 0734-255296.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Herrljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionstekniker till Pipelife

Produktionstekniker till Pipelife

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker operatörer inom glasindustrin!

Vi söker operatörer inom glasindustrin!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.