Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gårdsansvarig sökes till Prefament i Kungsör!

Vi gör en ny sökning efter en Gårdsansvarig till vår kund Prefament i Kungsör, tjänsten är på heltid med önskad start inom kort.
Tjänsten inleds som ett konsultuppdrag där du är anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till vår kund. Ambitionen hos Prefament är att tids nog erbjuda en anställning direkt hos Prefament.

Om Prefament AB:

Vi är en nytänkande tillverkare av prefabricerade, flexibla lägenheter med hög kvalitet. Prefament AB grundades av Johnny Elf, Ulf Eriksson och Mikael Hammar och registrerades vid bolagsverket i november 2013. Grundarna har stor erfarenhet av bygg- och träindustri.
Prefament Kungsör AB tillverkar inflyttningsklara lägenhetsmoduler. Man tillverkar beroende på projekt 5-10 lägenhetsmoduler i veckan och har sedan starten tillverkat över 1200 lägenheter i sin fabrik. Efter tillverkning förvaras modulerna på företagets gårdsplan innan det är dags för lastning på transport till byggarbetsplatsen. En väl fungerande logistik och gårdsplanering är en viktig del i att man ska kunna tillverka och leverera lägenheter i ett högt tempo. På företaget, som är centralt placerat i Kungsör nära tågstationen, jobbar cirka 20-30 personer.

Dina arbetsuppgifter
Som gårdsansvarig kommer du att ansvara för ankommande och avgående gods samt ta hand om följesedlar och sedvanlig dokumentation. Du kommer att ha tät kontakt med chaufförer och avdelningsansvariga och bidra till struktur när det gäller ankommande och avgående gods. Här ingår även att hålla ordning på gårdsplan och övriga yttermiljöer och skapa struktur för att det ska finnas plats för avlastningsytor i samband med lastning och lossning. Du kommer att ha ett fordonsunderhållsansvar som omfattar att se till att truckar, hjullastare med mera underhålls och repareras vid behov för att säkerställa deras driftsäkerhet. I rollen ingår truckkörning vid lastning och lossning liksom att vid behov köra hjullastare. Sammanfattningsvis är det här en bred roll väl lämpad för en person med sinne för ordning och reda som samtidigt har en förmåga att skapa ordning och reda via införande av struktur och rutiner. Samtidigt ska du inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och bidra med truck- och hjullastarkörning när behovet kallar. Arbetet är både administrativt och fysiskt vilket ger dig en omväxlande tillvaro!

Din profil
Du som söker har erfarenhet inom bygg, lager/logistik eller industri. Vi tror att du är en person som attraheras av att ha många olika arbetsuppgifter. Du har ett sinne för ordning och reda och samtidigt ha förmåga att sätta det på pränt i form av rutiner. Du trivs lika bra med administrativt som fysiskt arbete och har förmågan att växla snabbt mellan dem.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Erfarenhet inom bygg, lager/logistik eller industri.
  • Truckkort och erfarenhet av truckkörning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbetsledande roll
  • C-körkort
  • Arbete på väg
  • Hjullastarkort

Sysselsättningsgrad:
Heltid

Arbetstider:
Dagtid mån-fre

Start:
Inom kort/enligt överenskommelse 

Lön:
Fast lön 

Övrig information:
Urval sker löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss:
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Dennis Neogard på telefonnummer 070-795 93 33 eller [email protected]