Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kundtjänstmedarbetare till företag i Kungsbacka!

Har du ett brinnande intresse och engagemang för service och kundrelationer? Trivs du med att arbeta i en roll där service är A och O och där du drivs av att hjälpa andra människor? Då kan detta uppdrag vara något för dig! Vi söker omgående en kundtjänstmedarbetare på heltid till vår kund i Kungsbacka. 

Dina arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter kommer innefatta att hjälpa företagskunder med beställningar och leveranser samt säkerställer att rätt vara levereras till rätt pris, tidpunkt och plats. I varje kunddialog är det viktigt att du är lyhörd för kundens behov.

Som medarbetare inom kundtjänst har du en central roll där kundernas behov och önskemål ska vidarebefordras till resten av organisationen. Detta så att kunderna ska få bästa möjliga service. Vi ser att du trivs med telefon som arbetsverktyg samt har en förmåga att arbeta strukturerat och ansvarstagande i de situationer som uppstår.

Din profil
För att trivas i rollen som kundtjänstmedarbetare till vår kund i Kungsbacka söker vi dig som har servicekänsla, är lösningsorienterad, noggrann och lyhörd för kundens behov. Du behöver vara flexibel och självständig men en självklar lagspelare som alltid är redo att hjälpa dina kollegor framåt.

Kvalifikationer för tjänsten:

  • Tidigare erfarenhet av att arbeta inom kundtjänst/kundrelationer
  • Har datavana samt goda kunskaper i MS Office
  • Uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och har bra kunskaper i engelska

Erfarenhet från kundservice inom vårdarbete, logistik eller liknande verksamhet är meriterande för den här rollen.

Arbetstider: 8-16:30
Tillsättning: Omgående

Är det här rollen för dig? Vänta inte med att söka! Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar endast emot ansökan via hemsidan.

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.