Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fortum Recycling and Waste

Customer service & Logistics coordinator

Efterfrågan och behovet av återvunnen metall ökar och Fortum Recycling and Waste vill vara en del av lösningen och erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för effektivare användning av jordens resurser. Med avsikt att utöka våra två affärsverksamheter Metals and Battery Recycling, söker vi nu en Customer service & Logistics coordinator för att ta hand om de dagliga uppgifterna inom supply.

Som Customer service & Logistics coordinator kommer du att ansvara för den dagliga logistikplaneringen, orderhantering och kundservice. Du kommer vara en av nyckelpersonerna för att starta och driva affärsverksamheten för Metals Recycling i Sverige. Platsen för tjänsten är på vår anläggning i Kumla och du kommer aktivt att samarbeta med andra Fortum-enheter inom både internationell och nationell logistik.

I din roll som Customer Service & Logistics Coordinator kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära;
– mottagande av kundbeställningar
– behandling av avtal och beställningar
– transportplanering och val av transportföretag
– behandling av transportdokument och tulldokument

Vad vi söker
Vi ser gärna att du har tidigare relevant arbetslivserfarenhet inom kundservice och/eller logistik. Du har minst en gymnasieutbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Vidare ser vi gärna att du trivs av att ha ett stort ansvar och är bekväm med att arbeta självständigt. Du är energisk, engagerad, strukturerad och har lätt för att skapa goda relationer med kunder. Du är van att arbeta självständigt, har en god kommunikationsförmåga och trivs med många kontaktytor, både internt och externt. Utöver detta så är du stresstålig, noggrann och ansvarsfull.

Övrigt
Tjänsten löper på heltid och startar initialt som en inhyrning via OnePartnerGroup, men för rätt person finns goda möjligheter till långsiktig anställning direkt hos Fortum Recycling and Waste.

Tjänsten kommer att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse vilket betyder att den kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Så sök redan idag! Vi ser framemot att höra ifrån dig. 

Vid frågor ber vi dig kontakta Susanne Johansson, rekryteringskonsult,076-134 49 00.

 

Fortum Recycling and Waste erbjuder tjänster inom miljövård och materialeffektivitet i Norden. Vårt mål är att spara på naturresurser och främja en cirkulär ekonomi. Vi förbättrar material- och energieffektiviteten för våra kunder genom att erbjuda lösningar för återanvändning, återvinning, avfallshantering och slutdeponering samt tjänster för marksanering och miljöbyggnation. Fortum Recycling and Waste Solutions har nästan 650 medarbetare i Sverige, Finland, Danmark och Norge.

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

Driven lagerarbetare sökes till dagtidstjänst

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

Sommarjobb som brevbärare i Kungsbacka

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

Lastbilschaufförer med C-kort sökes!

OnePartnerGroup | Skåne län, Helsingborg | Lager/logistik/transport

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

Lastbilschaufförer med C/CE-kort sökes till Malmö!

OnePartnerGroup | Skåne län, Malmö | Lager/logistik/transport