Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tågåkeriet i Bergslagen (Tågab)

Fordonsmekaniker till TÅGAB i Kristinehamn

Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som bas.
Vi är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn.

Är du en händig mekaniker som gillar att ta dig an varierande arbetsuppgifter och utmaningar? Läs mer nedan och ta chansen att bli en del av ett av Kristinehamns största företag i en bransch som är högst delaktig i den gröna omställningen och med goda framtidsutsikter!

Välkommen till Tågab   – det kompletta tågföretaget!
Vår egen verkstad med 70 medarbetare är en viktig komponent i verksamheten. Verkstaden ansvarar för underhåll och reparation av både våra egna fordon samt externa kunders lok, vagnar och motorvagnar. Vi har även en avdelning som jobbar med ombyggnader och revision. Vårt engagemang för samhällsnytta och miljö är en central del av våra värderingar. Genom att erbjuda tågtransport som ett miljövänligt alternativ till traditionella transportmetoder, bidrar vi till minskat koldioxidutsläpp och en renare värld. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Om Jobbet
Vi söker nu en händig fordonsmekaniker som kan utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på persontåg. Arbetsuppgifterna är breda och kan handla om allt från motorbyte till inredningen i kupén. För att trivas i den här rollen bör du precis som oss tilltalas av den ombytliga vardagen med olika arbetsuppgifter. Besök oss gärna på vår verkstads egna Instagram för att se bilder från vår vardag, sök på "tagab_verkstad" 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har ett gott mekaniskt kunnande och intresse och som dessutom sätter ett stort värde på kvalité. Det är naturligtvis meriterande om du har erfarenhet från järnvägsfordon men erfarenhet och kunnande förvärvat från andra håll kan också anses likvärdigt. Kanske är din största hobby att meka med bilar, eller också har du jobbat som servicetekniker där mekaniken varit ständigt närvarande. Vidare ser vi gärna att du är en schysst kollega som smälter in bra i gruppen och kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.  

Övrigt
Arbetstider: dagtid med möjlighet att på sikt arbeta 7/7, dvs att man arbetar längre dagar under 7 dagar i streck för att sedan vara ledig i 7 dagar.

Hur går vi vidare?
Detta är ett konsultuppdrag på heltid i sex månader med mycket goda chanser till överrekrytering till TÅGAB. Start så snart som möjligt men det viktigaste är att hitta rätt person. Du blir anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos TÅGAB på deras anläggning i Kristinehamn. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Ragunda | Bygg/anläggning/hantverk

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Bravida Säkerhet AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Bygg/anläggning/hantverk

Kyltekniker

Kyltekniker

Francks Kylindustri i Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!
Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Strömsund | Bygg/anläggning/hantverk