Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tågåkeriet i Bergslagen (Tågab)

Felsökare till TÅGAB i Kristinehamn

Tågåkeriet i Bergslagen AB (Tågab) är ett regionalt järnvägsföretag med Värmland och Bergslagen som bas.
Vi är Sveriges mest kompletta tågföretag med gods- och persontrafik samt egen verkstad i Kristinehamn.

Är du en problemlösare av rang med förmåga att titta på helheten och förstå detaljerna? Har du dessutom en förmåga att hitta kreativa lösningar på problem utan någon framtagen arbetsinstruktion? Läs mer nedan och ta chansen att bli en del av ett av Kristinehamns största företag i en bransch som är högst delaktig i den gröna omställningen och med goda framtidsutsikter!

Välkommen till Tågab   – det kompletta tågföretaget!
Vår egen verkstad med 70 medarbetare är en viktig komponent i verksamheten. Verkstaden ansvarar för underhåll och reparation av både våra egna fordon samt externa kunders lok, vagnar och motorvagnar. Vi har även en avdelning som jobbar med ombyggnader och revision. Vårt engagemang för samhällsnytta och miljö är en central del av våra värderingar. Genom att erbjuda tågtransport som ett miljövänligt alternativ till traditionella transportmetoder, bidrar vi till minskat koldioxidutsläpp och en renare värld. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som präglas av mångfald, jämn könsfördelning och inkludering. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och ser olikheter mellan människor som en styrka. 

Om Jobbet
Som felsökare hos Tågab är dina främsta arbetsuppgifter att utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på järnvägsbundna fordon, i det här fallet framförallt på ellok. Du kommer utföra avancerad felsökning, åtgärda fel och komma med förbättringsförslag för att öka driftsäkerheten på fordonen. När du inte jobbar med felsökning inom el utför du dagligt mekaniskt underhåll vilket kommer motsvara ungefär hälften av din arbetstid. Du behöver vara en fena på problemlösning då vissa dagar består av att lösa fel utöver det vanliga. Du kommer också genomföra utprovning, drifttagning samt framförande av fordon enligt gällande rutiner. Besök oss gärna på vår verkstads egna Instagram för att se bilder från vår vardag, sök på "tagab_verkstad" 

Vem söker vi?
Vi söker dig som har någon form av bakgrund inom el. Du behöver kunna läsa och förstå elschema och har du även erfarenhet från pneumatiska och mekaniska ritningar är det ett stort mervärde. För att trivas i rollen bör du tycka att det är både roligt och motiverande att stöta på ett problem du inte hanterat tidigare och få vara delaktig i lösningen. Problemlösning är ett ständigt återkommande inslag i rollen. Har du jobbat med reparation med järnvägsbundna fordon tidigare är detta meriterande men inget krav. Vidare ser vi gärna att du är en schysst kollega som smälter in bra i gruppen och kommunicerar obehindrat på svenska i såväl tal som skrift.   

Övrigt
Arbetstid: Dagtid, annan schemaläggning finns som alternativ
Som TÅGAB-anställd omfattas du av konkurrenskraftiga förmåner såsom friskvårdsbidrag med mera.

Hur går vi vidare?
I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Du kommer att bli direktanställd på TÅGAB. Genom att söka denna tjänst ger du ditt samtycke till oss att begära in utdrag ur belastningsregister. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Drift- och underhållstekniker till Hammarforsen

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Ragunda | Bygg/anläggning/hantverk

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Projektledare till Bravida säkerhet i Jönköping

Bravida Säkerhet AB Jönköping | Jönköpings län, Jönköping | Bygg/anläggning/hantverk

Kyltekniker

Kyltekniker

Francks Kylindustri i Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 11 december. Skynda dig att söka!
Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Drift och Underhållstekniker till Ögonfägnaden

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Strömsund | Bygg/anläggning/hantverk