Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Samordnare Asfalt

Kristianstads kommun har många spännande projekt på gång. Nu söker vi dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande arbete där du får möjlighet att påverka och bidra till Kristianstads utveckling!

Om tjänsten
Tekniska nämnden ansvarar genom tekniska förvaltningen för utveckling, byggnation och förvaltning av kommunens allmänna platser och byggnader. Nämnden har även uppdraget att ordna kommunal vatten och avloppsförsörjning (VA) och är väghållningsmyndighet för de kommunala vägarna.

Tekniska förvaltningens anläggningsavdelning ansvarar för att utveckla, underhålla och driftsätta kommunens infrastruktur i form av grönytor, trafik, gator, torg, natur och skyddsvallar samt VA-försörjningen. Nu söker vi en Samordnare som vill vara med och utveckla vårt asfaltsprogram.

Arbetsuppgifter
Som Samordnare asfalt kommer du att få arbeta med den långsiktiga planeringen att hålla kommunens gator samt gång- och cykelbanor i gott skick. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir samordning av asfalteringsarbeten och upprättande av underlag för beläggningsprogram som du självständigt får driva och följa upp. I samband med ny och ombyggnad av gator och hållplatser och liknande arbeten som innebär grävning i gator ansvarar du för försyn och besiktning/kontroll och att dokumentera utförda beläggningsarbeten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet av beläggningsarbeten samt har en teknisk eftergymnasial ingenjörsutbildning inom anläggning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Då det ingår administrativa uppgifter i rollen behöver du kunna uttrycka dig väl i svenska, både tal och skrift. Bilkörning ingår i dina arbetsuppgifter vilket ställer krav på att du har B-körkort.
Du behöver även ha grundläggande goda datorkunskaper. 

Meriterande kvalifikationer:

  • Asfaltskolans utbildning
  • Kunskap om beläggningstyper samt dimensioner av beläggningar.
  • Vana vid offentliga upphandlingar.
  • Erfarenhet av upprättande av TA-planer och arbetsmiljöplaner.
  • Vana av att jobba i GIS-, kalkyl- och ekonomiprogram.

Personliga egenskaper
Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt uppdrag. För att kunna hantera flera parallella processer bör du även vara strukturerad, flexibel och stresstålig. Dessutom har du en förmåga att analysera och identifiera nya lösningar.  

Vi värderar även en god samarbetsförmåga.

Anställningsvillkor
Vi erbjuder ett tryggt och fritt arbete där du får vara med och forma rollen. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast efter överenskommelse. Placering Kristianstad.

I Kristianstads kommun tillämpas heltid för alla, vilket innebär att alla medarbetare med tillsvidareanställning har rätt till heltid och deltid är en möjlighet. Rökfri arbetstid tillämpas.

Ansökan
Kristianstads kommun har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till OnePartnerGroup senast den 13/12 2020. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jenni Aronsson på nummer 0455–34 15 91. 

Fackliga kontakter:
Jens Svensson, Kommunal 0733-17 19 26
Johan Isberg, SACO 0733-13 62 36
Anders Roth, Vision 044-13 59 72

Välkommen med din ansökan!

Vårt arbete gör skillnad i människors vardag!
Vi är cirka 7 000 medarbetare och här finns gott om utrymme för dig som vill lyfta tillsammans med oss.
Kristianstad är nordöstra Skånes handelscentrum med 85 000 invånare, bara en timmes tågresa från storstadsområdet vid Öresund.