Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bearbetningscenter AB

VD till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB söker en marknadsinriktad VD och koncernchef som kan axla rollen som ledare och visionär för ett bolag med starka och tydliga mål.

Om Bearbetningscenter 

Bearbetningscenter i Västernorrland AB bildades 1992 och verksamheten bedrivs i Kramfors i egna produktionsanpassade lokaler med ca 40-45 medarbetare. Produktionen består i legotillverkning av detaljer i CNC-maskiner med långt driven automation. Med hög kompetens och snabba flexibla lösningar erbjuder Bearbetningscenter skärande bearbetning till svensk industri. Bolaget har god lönsamhet och snabb tillväxt. 2022 beräknas omsättningen uppgå: till ca 80 mkr. Mer information om företaget hittar du på: www.bbc-y.se.

Vem söker vi? 

Vi söker dig som är en entusiastisk person med ett starkt marknadsintresse. Du har förmågan att bygga och underhålla långsiktiga affärsrelationer till Bearbetningscenters kunder och leverantörer, samt att du är en van förhandlare som gillar att driva affärer i mål. I din roll som VD och även Koncernchef över Maskinbearbetning Holding i Kramfors AB med dotterbolag kommer du att ha ansvar över hela verksamheten både produktion och för affären, vi ser därför att du har tidigare erfarenhet av detta. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning, goda språkkunskaper i engelska och tyska och ett tekniskt och ekonomiskt kunnande, samt erfarenhet från industri och försäljning. 

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Eftersom du ansvarar för Bearbetningscenters kunder så ingår resor inom Sverige i arbetet. Lön och förmåner enligt överenskommelse.

Övrig information

Ansök via www.onepartnergroup.se genom att skicka in CV och personligt brev. Frågor besvaras av Patrik Olsson, OnePartnerGroup, kontaktuppgifter hittar du nedan. Sista ansökningsdag är 2022-06-24.

Om OnePartnerGroup

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också!