Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bearbetningscenter rekryterar Produktionsmedarbetare

Bearbetningscenter specialiserar sig på legobearbetning i numeriskt styrda maskiner och idag arbetar här 31 engagerade medarbetare. Bearbetningscenter omsätter cirka 60 MSEK. Målet är att växa till 100 MSEK på relativt kort tid och för att nå sina mål behöver Bearbetningscenter nu rekrytera produktionsmedarbetare till Kramfors. Med sin storlek kan Bearbetningscenter erbjuda kollegor med starkt engagemang, kamratskap och goda utvecklingsmöjligheter för rätt person.

För mer information om Bearbetningscenter, vänligen besök www.bbc-y.se

Vem söker vi?

Vi söker dig som är praktiskt lagd och har ett brinnande tekniskt intresse. Förmodligen arbetar du på en industri eller kanske inom en verkstad och vill du hitta nya utmaningar i ditt jobb. Vi upplever att lämplig arbetslivserfarenhet kan vara servicetekniker, bilmekaniker, CNC-operatör alternativt att du har ett fritidsintresse som handlar om motorer och mek. Det är givetvis en fördel om du har erfarenhet från CNC-maskiner men inget krav då vi framför allt vill att du har en god förmåga att förstå teknik och ser varje problem som en möjlighet till nya lösningar. Vi tror att vilja, inställning och talang kan ha lika stort värde som formell utbildning.

Vi söker dig som har fullgjort gymnasium och har nått eller några års arbetslivserfarenheter gärna inom industrin eller liknande. Som person är du villig att lära dig jobbet då du mest troligt kommer att behöva se och lära från dina kollegor. Maskiner du på sikt ska bemästra är CNC maskiner så som OKUMA.

Viktigt att du har en god samarbetsförmåga, tar stort ansvar och är kvalitetsmedveten. Du hanterar det svenska språket flytande i tal och skrift. Du har en god datamognad.

Vad du blir en del av

Hos oss kommer du ha roligt på jobbet och ingen dag kommer vara den andra lik. Vi är i ett expansivt skede där vi utvecklar vårt sätt att arbete och investerar i ny teknik. Vi är ett mindre företag där varje medlem i laget är viktig och har stora möjligheter att påverka, vi har just därför möjlighet att forma arbetsuppgifter där dina styrkor och kompetenser kan utnyttjas allra bäst. Vi vill vara en attraktiv och säker arbetsplats med engagerade och nöjda medarbetare som tar ett stort eget ansvar. Du kommer att få stora möjligheter att utvecklas mot att vara självständig i programmering av CNC styrda maskiner.

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid/Fast lön

Övrig information

Ansökan till jobbet gör du via onepartnergroup.se genom att skicka in CV och personligt brev. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan reda idag, tjänsten kommer att tillsättas så snart rätt person hittats. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Patrik Olsson på OnePartnerGroup Örnsköldsvik 0660–689 605. Observera att vi inte tar mot ansökan via mail.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till onepartnergroup.se