Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AQ Wiring Systems AB

AQ Wiring Systems AB Rekryterar Montörer

AQ Wiring Systems AB i Mjällom är ett ledande företag inom utveckling, tillverkning och försäljning av kablage, elsystem och elektroniskt montage. Kunderna finns främst inom branscherna fordon, försvar, skog, industri och medicin.

AQ Wiring Systems AB rekryterar nu flertalet montörer till sin produktion i Mjällom, välkommen med din ansökan!

För mer information om AQ, vänligen besök www.aqg.se

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos AQ Wiring systems kommer du att jobba med montering av kablage, paneler och kopplingslådor mot ritningar. Du kommer även att plocka och hantera material som exempelvis kablar, slangar och etiketter. Arbetet utförs strukturerat och i projektform mot större industriella kunder, vilket ställer höga krav på kvalitet och professionalism. 
 
Projektens storlek kan variera och innefattar både mekanik, elektronik och mjukvara. Du kommer att ingå i ett erfaret sammansvetsat team och du kommer kontinuerligt att utbildas internt på företaget.

Din profil

Vi söker dig som är intresserad  och nyfiken av att jobba i en tillverkande industri där du lär dig jobbet från grunden. Du kommer att  introduceras och få utbildning i yrket på plats i produktionen i Mjällom.

Som person ser vi att du gärna tar initiativ och kan arbeta självständigt. Du är kreativ, noggrann och engagerad och har ett intresse för montering.
Meriterande är om du har erfarenhet av ellära, lödning, montage och ritningsläsning.  Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt utveckling inom företaget och även inom koncernen.  

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Visstidsanställning som övergår till Tillsvidareanställning

Arbetstid och lön

Dagtid

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag 2022-08-31. Skicka ditt CV och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta OnePartnerGroup Örnsköldsvik.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Industripersonal i Vara sökes!

Industripersonal i Vara sökes!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Vara | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.