Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kopparbergs Bryggeri AB

Nu söker vi en servicetekniker!

Kopparbergs Bryggeri ligger på samma plats där det en gång byggdes för nästan 140 år sedan. 1882 gick 36 bryggare ihop och bildade Kopparbergs Bryggeri, för att tillsammans tillverka den bästa svagdrickan. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar, till exempel Kopparberg Cider, Sofiero öl mm. Läs gärna mer om våra produkter på hemsidan, www.kopparberg.se

Är du tekniskt intresserad och vill arbeta på ett av Sveriges största bryggerier och delta i ett prisbelönat arbete? Tycker du om att arbeta praktiskt i en roll med frihet under ansvar med engagerade kollegor? Då kan det vara just dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer vara en del av vår teknikavdelning, tillsammans med dina kollegor kommer du vara en del i det förebyggande underhållet, felsöka och åtgärda akuta driftstörningar samt säkerställa att den dagliga tekniska driften fungerar så felfritt som möjligt. Vi arbetar med målet att hålla hög teknisktillgänglighet på maskiner och maskinutrustning och vår vision är att bedriva underhåll i världsklass och utföra underhåll med fullkontroll. Till din hjälp har du förutom duktiga kollegor ett i framkant tekniskt underhålls- och produktionsuppföljningssystem. Du kommer vara en del i ett 7-skift, där du jobbar skift men även veckor med dagtid och frivecka.

Din profil
Ditt intresse för teknik, automation och elektronik går inte att ta miste på och det är något som kommer avspegla sig i din entusiasm och ditt driv när du utför dina arbetsuppgifter. Som person är du en problemlösare som drivs av att hitta lösningar i dina arbetsuppgifter för att arbeta så kvalitativt och effektivt som möjligt. Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och för att lyckas i denna roll krävs det att du är proaktiv, kan planera dina arbetsdagar och att du har ett eget driv där du också är flexibel för att dina arbetsdagar snabbt kan ändras beroende på vad som händer i verksamheten.

Erfarenhetsmässigt har du kanske jobbat med liknande servicetekniska arbetsuppgifter tidigare eller som mekaniker. Du har erfarenhet och/eller intresse av mekatronik, el och automation. Brinner du dessutom för teknik, konstruktion och felsökning så är det ett plus i kanten. Vi sätter stor vikt vid din personlighet och är villiga att vidareutbilda dig om du som person är rätt för tjänsten. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift. 

Placeringsort: Kopparberg
Arbetstider: 7-skift
Tillträde: Snarast 

I denna rekrytering samarbetar Kopparbergs Bryggeri AB med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 12 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Susanne Johansson på telefonnummer 076-134 49 00.

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

Industriarbetare sökes i Unnaryd!

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Hyltebruk | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Värmlands län, Karlstad | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Stockholms län, Södertälje | Industri/Produktion

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Servicetekniker till Duroc Machine Tool

Duroc Machine Tool AB | Västmanlands län, Västerås | Industri/Produktion