Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Viacon AB - Stockholm

Projektledare inom bro och kulvert till ViaCon

1986 grundades ViaCon och kombinerar idag mer än tre decenniers erfarenhet med dagens spjutspetsteknik och är en pionjär inom broar, kulvertar, geoteknik och dagvattenlösningar.

Med ca 800 anställda och verksamhet i 19 länder erbjuder företaget sina kunder en mängd distinkta toppmoderna lösningar som är pålitliga, långvariga och utformade för att möta utmaningarna i en föränderlig värld. ViaCons lösningar stödjer både kunder och samhället i att nå viktiga och hållbara mål.

ViaCon Groups olika lokala marknaders resurser inom teknik och innovation i kombination med gruppens övriga styrkor gör ViaCon till ett självklart val för sina kunder. 
Läs mer på www.viacon.se

Om rollen
Nu utökar vi teamet i Stockholm med en Projektledare inom vårt affärsområde Bro och kulvert. I rollen kommer du att ta ansvar för, och bidra till att hela affären inom aktuellt produktområde följer företagets uppsatta strategier och målsättningar.

Du kommer arbeta fram tekniska lösningar och förslag att presentera i mötet med våra kunder. Rollen innefattar även att på ett professionellt och utvecklande sätt arbeta tillsammans med ViaCons centrala tekniska funktioner med syftet att långsiktigt vara den ledande aktören på den svenska marknaden!

Arbetsuppgifter
 

  • I rollen som projektledare arbetar du med kundprojekt, som du blir tilldelad eller själv sålt in, med fokus på teknik, hållbarhet och affärsmässighet.
  • Ditt ansvar omfattar planering, genomförande, ledning, styrning samt budget och ekonomiskt resultat i projekten.
  • Projekten kan vara tidsbegränsade med ett tydligt slutdatum, men kan även innefatta kontinuerlig kontakt med nyckelkunder för uppföljning och arbete med nya hållbara tekniska lösningar och offerter.
  • Aktivt arbeta med att bevara och utveckla ett kontaktnät bland våra kunder verksamma både som konsulter inom samhällsutveckling, entreprenörer och byggherrar.
  • Vara tekniskt stöd och rådgivare till vår övriga säljorganisation gällande området Bro & Kulvert
  • Deltaga i arbetet med strategi, budgetarbete samt produktsortiment inom området Bro & Kulvert
  • Samarbeta inom utförandeprojekt med vår Entreprenadavdelning och ansvara för uppdragsledingen gällande våra interna projekt.

Din bakgrund
Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet inom uppdragsledning eller projektledning.  Vi tror att du är utbildad civil- eller högskoleingenjör, eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning inom bygg- och anläggningsbranschen, eller annan form av likvärdig erfarenhet.

Tjänsten förutsätter goda IT-kunskaper tillsammans med obehindrade kunskaper i engelska och svenska då vi är ett internationellt bolag. Du har goda kunskaper i AMA och känner till TRV-dokumentation.

Som person letar vi efter dig som är lösningsorienterad, lyhörd och kommunikativ och van vid många kontaktytor. Du tycker om problemlösning och är en analytisk och strukturerad person. Vi har en jordnära och prestigelös kultur där vi samarbetar och tillsammans når våra ambitiösa mål.

Resor i tjänsten förekommer.

Du erbjuds
Ett arbete med frihet under ansvar och du kan kombinera distansarbete och arbete på något av våra kontor med dina kollegor. Du kommer att ha en betydelsefull roll i ett bolag med tempo och fokus på hållbara lösningar och kollegor i hela Europa, med stora karriärmöjligheter och ett strategiskt fokus på lärande samt intern utveckling.  

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar ViaCon med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Josefine Blomkvist på 072-377 5125. Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om OnePartnerGroup
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med ca 3000 engagerade medarbetare.

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se/stockholm för att läsa mer!
 
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Our team is looking for yet another fantastic Project Developer

Ilmatar Solar AB | Skåne län, Malmö | Ingenjörsyrken

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Senior Projektledare Ventilation till Umia Göteborg

Umia Sweden AB- Göteborg AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

R&D Design Engineer - Controll Software

R&D Design Engineer - Controll Software

Ålö AB | Västerbottens län, Umeå | Ingenjörsyrken

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Drift- och Underhållstekniker, Björkhöjdens vindpark

Statkraft | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken