Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LKAB Mekaniska AB

Växellådsreparatör till LKAB Mekaniska

Är du en driven person som gillar att hitta smarta lösningar? Har du erfarenhet som mekaniker och önskar en stor variation i ditt arbete? Om du dessutom vill jobba hos en stabil arbetsgivare som månar om sina anställda så kan jobbet som växellådsreparatör hos LKAB Mekaniska passa dig!

Att jobba hos oss: När du jobbar hos oss på LKAB Mekaniska får du en trygg och stabil arbetsgivare. Du får utveckla din yrkeskunskap i en organisation som vill se dig växa. Du blir en del av ett kunnigt team och vi ger dig möjligheter att vidareutvecklas genom internutbildningar. Hos oss arbetar du både i vår verkstad, MCV, inne på LKAB:s område och ute hos kund.

Dina arbetsuppgifter: Du kommer arbeta med att felsöka, reparera och renovera växellådor. Arbetet är varierande då vi hanterar ungefär 400 olika modeller, så det finns alltid något nytt att lära. Du kommer också köra vår unika testrigg för att säkerställa kvalitén på det vi reparerar.

Din profil: Du jobbar tätt ihop med både kollegor och kunder och därför är det viktigt att du känner dig bekväm att samarbeta med andra och vi tror att du är en person som bidrar med positivitet till gruppen. Som person har du ett högt driv och du jobbar hårt för att uppnå mål. Eftersom du arbetar med teknisk problemlösning tror vi att du är en person som drivs av att hitta smarta lösningar, förstå och åtgärda problem och tycker om att lära dig nya saker.

Din bakgrund:

  • Du har gymnasial examen och tidigare erfarenhet från en teknisk tjänst.
  • Du har erfarenhet av att reparera och renovera elmotorer och växellådor.
  • Du har B-körkort.
  • Du talar och förstår svenska obehindrat

Boende:
Vid behov hjälper vi dig hitta boende i Kiruna.
 
För information:
Sista ansökningsdag är onsdag 14:e juni 2023. Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten är förlagd på dagtid. Stationeringsort är Kiruna. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79).

Vi är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter ca 325 MSEK. LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer, vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Bearbetningsoperatör

Bearbetningsoperatör

Pipelife Sverige | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.