Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LKAB Mekaniska AB

LKAB Mekaniska söker svetsare

Vill du få möjligheten att jobba med allt inom svetsning? Är du noggrann och vill känna stolthet över din leverans? I så fall tycker vi att du ska fortsätta läsa, vi på LKAB Mekaniska söker nu svetsare till vår verkstad!

Att jobba hos oss: När du jobbar hos oss på LKAB Mekaniska får du en trygg och stabil arbetsgivare. Du får utveckla din yrkeskunskap i en organisation som vill se dig växa. Som medarbetare har möjlighet till utbildning och såväl teknisk som personlig utveckling. Vi arbetar inomhus i luftiga och ljusa lokaler och lägger stor vikt vid arbetsmiljön.

Dina arbetsuppgifter: Som svetsare hos oss erbjuds du stor variation och får göra allt inom svetsning. Du arbetar i huvudsak med svetsning vid olika reparationer och nytillverkning. Du arbetar inomhus i stora lokaler med god ordning. Du ingår i ett team med 20 erfarna och kompetenta medarbetare.

Din profil:

  • Du har arbetslivserfarenhet av svetsning
  • Du kan läsa och förstå ritningar
  • Du har B-körkort
  • Talar och skriver svenska obehindrat

Det är en fördel att kunna svetsa MIG/MAG liksom TIG och MMA. Om någon eller några svetslicenser saknas kan du ta dessa hos oss.
 
Boende: Vi hjälper dig hitta boende i Kiruna vid behov.

För information: Vi tillämpar löpande urval. Tjänsten är förlagd på dagtid (skiftarbete kan förekomma). Stationeringsort är Kiruna. Om du har frågor kring tjänsten vänligen kontakta Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) eller Johan Söderlind ([email protected], 076-767 77 67).

Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid via OnePartnerGroup eller LKAB Mekaniska.

Vi är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter ca 325 MSEK. LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer, vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Däckarbetare till kund i Nässjö

Däckarbetare till kund i Nässjö

OnePartnerGroup Nässjö AB | Jönköpings län, Nässjö | Industri/Produktion

Våtlackerare och Sågoperatör till Norrebo Träindustri

Våtlackerare och Sågoperatör till Norrebo Träindustri

NORREBO TRÄINDUSTRI AB | Jönköpings län, Gnosjö | Industri/Produktion

Montörer sökes till Örebro

Montörer sökes till Örebro

OnePartnerGroup | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion

Stansoperatör till Gnosjö

Stansoperatör till Gnosjö

OnePartnerGroup GGVV | Jönköpings län, Anderstorp | Industri/Produktion