Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

LKAB Mekaniska AB

LKAB Mekaniska söker erfaren ledare till tillverkningen

Gillar du att leda genom andra ledare? Får du energi av att coacha ledare? Skulle du själv utvecklas kommersiellt genom att avlasta vår VD? Om det här låter som ditt nästa steg är du varmt välkommen till oss.

LKAB Mekaniska är en komplett partner för stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi arbetar med allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner, främst till gruv-, process- och tillverkningsindustrin. Vi hjälper också våra kunder att öka effektiviteten och lönsamheten med underhålls- och serviceavtal. Sedan 1975 är vi samarbetspartner och leverantör till LKAB. Vår verksamhet är en viktig länk i LKAB:s vision om ökad produktion.

Uppdraget Som chef för LKAB Mekaniskas tillverkning leder du tre produktionschefer som i sin tur ansvarar för 40 medarbetare. Du styr teamet mot tydliga mål inom ekonomi, leveransprecision, produktivitet och säkerhet.

Din bakgrund Du har mångårig ledarerfarenhet. Din svenska och engelska är god i såväl tal som skrift. Erfarenhet av förändringsledning är meriterande.

Din profil I ledarrollen känner du dig trygg. Du skapar delaktighet och får med dig andra i förändringar. Andra skulle beskriva dig som tydlig och kommunikativ. Att planera, organisera och strukturera arbetet kommer naturligt för dig och du driver självständigt projekten vidare. I tuffa situationer behåller du en positiv inställning. Du samarbetar bra med andra. 

Boende: Vi hjälper dig med boende vid behov.

Stationeringsort: Kiruna

Sista ansökningsdag är onsdag 7:e juni 2023. Vi arbetar löpande med urval och intervju, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

För information: I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av LKAB Mekaniska, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringen. Om du har frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Ulrika Andersson (ulrika.andersson@onepartnergroup.se, 070-260 91 65) eller Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79).

Vi är en av Norrbottens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning och befinner oss mitt i en stark tillväxtfas. Vi har maskiner, lokaler och kompetens för att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Vi finns på två arbetsställen i Kiruna med ungefär 140 medarbetare och omsätter ca 325 MSEK. LKAB Mekaniska är en del av Affärsområde Specialprodukter, som levererar strategiska tjänster och produkter som används både inom LKAB:s kärnverksamhet och av externa aktörer, vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB samtidigt som det skapar värde på andra marknader.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör till Kinnared!

Maskinoperatör till Kinnared!

OnePartnerGroup Halland AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operatör sökes!

Operatör sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Industri/Produktion

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

Vi söker Elektriker till SAAB Kockums

SAAB KOCKUMS AB | Blekinge län, Karlskrona | Industri/Produktion