Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Borås AB

virke -och träförädlare

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta inom träindustrin och är redo att ta nästa kliv i din yrkesmässiga karriär? Då kan det här vara jobbet för dig!!

För vår kunds räkning söker vi nu dig som har tidigare bakgrund/erfarenhet av att ha arbetat inom träindustrin, som trä -och virkesförädlare eller erfarenhet inom bransch som av arbetsgivaren anses relevant.

Dina arbetsuppgifter:

Som trä förädlare ingår du i ett team ute i maskinverkstaden där dina arbetsuppgifter innefattar att kapa, hyvla, klyva och limma. Här kommer du också att jobba med ädelträ och det tillkommer således uppgifter som innebär att du kommer sortera materialet utefter kvalité samt att planera och lägga upp arbetet för nästa person i processen.

Din profil: 

Som person är du en noggrann och strukturerad som har en känsla för detaljer.
Vår kund är ett premium brand, och jobbar med dyra material av första klass därför är det viktigt att du som söker har en känsla för kvalitet, där ordning och reda är ett måste.
Du är en person som arbetar noggrant, effektivt och blir inte stressad av att arbeta i högt tempo. Kvalitén utesluter således inte ditt bidrag till en viss arbetstakt.

Vidare har du inga problem med att arbeta självständigt, såväl i en grupp där det krävs att du har sociala färdigheter. Din fysisk är mycket god och du använder den gärna som ditt viktigaste verktyg i arbetet.
Vi ser helst att du tidigare har arbetat inom produktion, industri eller likvärdig bransch som av arbetsgivaren anses relevant

Krav: 
–  Svenska i tal och skrift
-erfarenhet av ritningsläsning
– flexibel
– bil & körkort 

Meriterande är om du har truckkort och traverskort, ange dina behörigheter i din ansökan

Villkor:

Ort: Marks kommun
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Arbetstid: Mån-fre dagtid

Om vår kund:

Med över 100 års erfarenhet inom branschen har vår kund skapat en unik och enastående historia gällande tillverkning av skjutdörrar med lyft- och glidfunktion samt snickerier av första klass.
Helt utan löpande band tillverkas deras unika produkter med närhet till den varsamma snickarens hand och hantverkskompetensen som har tagit flera år för deras finsnickare att uppnå. 
Här sker varje produkt på beställning vilket gör att produkten blir en enskild individ med allt vad de innebär i format, trädslag, ådring och ytbehandling. 

Sedan 2006 har vår kund varit en del av en koncern som förbättrar människors liv inomhus med fönster och dörrar. Som Europas ledande fönsterkoncern är deras affärsidé att utveckla och sälja marknadens bästa kundanpassade fönster- och dörrlösningar genom en decentraliserad struktur och med fokus på den konsumentdrivna marknaden för att skapa långsiktigt hållbar tillväxt, organiskt och genom förvärv. Koncernen består av 29 affärsenheter med cirka 4 600 anställda i elva länder. 

Till den här tjänsten blir du anställd av oss på Onepartnergroup i Borås som ambulerande arbetare och uthyrd till vår kund. 
Har du några fler frågor om tjänsten är du välkommen att skicka mejl till [email protected]

Vänligen notera att vi inte tar emot några ansökningshandlingar via mejl eller telefon. Följ därför länken och skicka din ansökan via hemsidan

Hoppas att vi hörs!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.