Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Verksamhetschef till kirurgkliniken

Om arbetsplatsen
Kirurgkliniken är en del av specialiserad vård och bedriver en omfattande verksamhet inom kirurgi, urologi, kärlkirurgi, plastikkirurgi och onkologi. Vi har två slutenvårdsavdelningar i Karlskrona och tre öppenvårdsmottagningar, varav en i Karlshamn. Vi bedriver även verksamhet på röntgen och akuten i Karlskrona samt på operationsavdelningarna i Karlskrona och Karlshamn. Dagen verksamhetschef är även närmaste chef för klinikens läkare och totalt på kliniken är vi drygt 200 medarbetare.

Du kan läsa mer om oss på Instagram #kirurgklinikenblekinge

Arbetsbeskrivning
Arbetet som verksamhetschef för Kirurgkliniken är ett omväxlande och varierat arbete med stor frihet och många möjligheter. Ditt ledarskap präglas av ett öppet, ärligt och tydligt ledarskap i ett lärande arbetsklimat. I din roll som verksamhetschef blir du en del av sjukhusets ledningsgrupp, direkt underställd hälso- och sjukhuschefen för specialiserad vård där du förväntas vara delaktig i frågor som rör hela Blekingesjukhusets utveckling och där du också kan få förvaltningsövergripande uppgifter.

Du leder en väl fungerade, sammansvetsad och dynamisk ledningsgrupp som idag består av avdelningschefer, ett kompetent chefsstöd, HR-konsult och controller.
Du har personal-, arbetsmiljö-, budget- och verksamhetsansvar och tillsammans med klinikledningen förväntas du utveckla verksamheten mot uppsatta mål och inom givna ekonomiska ramar.

Kliniken står i startgroparna för att starta upp ett bröstcentrum, endoskopienhet och arbetar kontinuerligt att utveckla verksamheten.

Det är viktigt för oss med goda arbetsförhållanden och vi strävar efter att skapa en god arbetsmiljö, samarbete både inom och utom kliniken och möjlighet till utveckling för våra anställda. Vi följer och deltar i utvecklingen inom vårt verksamhetsområde och sprider kunskapen genom att vidareutbilda våra kollegor både inom och utom kliniken.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är läkare eller har en annan lämplig medicinskt inriktad akademisk utbildning. Du har dessutom en dokumenterat god ledarerfarenhet inom hälsa och sjukvård. 
Då vi har många processer som pågår och förnyas hela tiden vill vi även att du har erfarenhet av att leda förändringsarbete. 

Meriterande är erfarenhet av att leda organisationer med flera olika yrkesprofessioner.

Ditt ledarskap präglas av värderingar som överensstämmer med Regionens värdegrund: engagemang, samarbete och kvalitet. Du är en god ambassadör för kliniken och sjukhuset, och drivs av att skapa goda relationer och samarbete inom och utom kliniken. För att trivas som verksamhetschef på Kirurgkliniken så bör du i ditt ledarskap sträva efter att vara närvarande och synlig ute i verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökan
Region Blekinge har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan till www.onepartnergroup.se senast den 5/11 2020.
Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jenni Aronsson på nummer 0455–34 15 91.

Välkommen med din ansökan!

 

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. 

I Blekinge bor det totalt cirka 160 000 invånare fördelat på fem kommuner där Karlskrona är residensstad/ världsarvstad med cirka 67 000 invånare.

Mer information om Blekinge finnas att läsa på www.visitblekinge.se

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.