Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

UI/UX Designer

UI/UX designer – Har du en bakgrund inom användargränssnitt och en stark designkänsla?

Vare sig det handlar om att visualisera data, bygga prototyper, utveckla digitala verktyg eller analysera flöden finns det alltid utmaningar som inte bara kräver utan förtjänar kreativa och nya lösningar. Hos oss är varje idé värd att utforska, för vi vet att inspiration kan komma från alla håll.
Vi vill arbeta med innovativa och konceptuellt intressanta lösningar, för det är spännande! Vi tror också det är bra för våra kunder och partners. 

Vi letar efter någon som vill axla rollen som UI/UX-designer för alla våra digitala produkter.
Du kommer få ett totalansvar för allt från grafiska komponenter till hemsidor och filmskapande. Du gillar problemlösning och att tolka och förstå kundkrav eller önskemål. Och tar gärna egna nyskapande initiativ på lösningar för att ligga steget före det kunderna tror sig behöva.

Dina arbetsuppgifter
Du har en gedigen bakgrund inom användbarhetsdesign och en stark designkänsla.
Erfarenhet av HTML, CSS, Javascript och gärna viss mjukvaruutveckling är starkt meriterande.

Din profil
Du gillar kombinationen av att jobba självständigt eller i team. Du har inga problem att ta för dig även om en uppgift ligger utanför din komfortzon. Tidigare erfarenhet av att driva eget bolag eller jobba i ett startup-team är meriterande.

I denna rekrytering har All Binary AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg, 0769-468330. Sista ansökningsdag är 30 juni 2021. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag! www.onepartnergroup.se