Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

UH-mekaniker till Orkla Foods i Fågelmara

Är du en tekniskt lagd person som har en positiv inställning och en förmåga att alltid se lösningar? Till Orkla Foods i Fågelmara söker vi nu en UH-mekaniker. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, men i förlängningen finns goda chanser att övergå i anställning hos Orkla.

Om Orkla Foods Sverige AB
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 5 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Frödinge, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Simrishamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara ”Din vän i vardagen” genom att leva upp till våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande. Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen.

Arbetsuppgifter
Som UH-mekaniker spelar du en viktig roll för vårt fortsatta effektiviserings- och utvecklingsarbete av vår underhållsverksamhet. Som UH-mekaniker blir din främsta uppgift att jobba med förebyggande och löpande underhåll av maskinerna i produktionen för att därmed kunna bidra till att hålla driften säker. Detta innebär också att praktiskt genomföra och rutinmässigt styra upp dessa insatser inom verksamheten. Du kommer att jobba i nära samarbete med resterande 12 kollegor på underhållssidan.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av mekanisk bearbetning samt har ett intresse av att utveckla och lösa mekaniska utmaningar. Du som söker har erfarenhet av att felsöka och att praktiskt skruva med maskiner. Med fördel har du studerat industriprogram och har erfarenhet från underhållsarbete samt är inte främmande för att utveckla dina kunskaper inom elementär el. Du är strukturerad i ditt sätt att arbeta och har ett driv och en förmåga att alltid se lösningar. Dina inställningar och värderingar går hand i hand med våra, vilka är modig, inspirerande och pålitlig.

Meriterande för tjänsten är om du som söker har el-kompetens eller kunskaper inom svetsning i rostfritt.

Tjänstgöringsort: Fågelmara
Omfattning: Heltid med start i april/maj
Arbetstider: 5-skift med varierande arbetstider, dagtid, kvällstid och nattid

Sista ansökningsdatum är den 12 april, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Linn Isberg på [email protected] eller 072 – 516 49 00.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Industri/Produktion

CNC-operatör till finspång

CNC-operatör till finspång

Östergötlands län, Finspång | Industri/Produktion

Är du vår nästa sommarjobbare?

Är du vår nästa sommarjobbare?

Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Industriarbetare med utvecklingspotential

Industriarbetare med utvecklingspotential

Jönköpings län, Gnosjö | Industri/Produktion

Spontanansökan yrkesarbetare

Spontanansökan yrkesarbetare

Jönköpings län, Värnamo | Industri/Produktion