Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Teknikchef

Har du ett stort engagemang för teknik, utveckling och ledarskap? Då kan det här vara tjänsten för dig!

Spring Systems är en av Skandinaviens ledande tillverkare av fjädrar, tråddetaljer samt clips. Våra kunder finns i bilindustrin, skog och trädgård, bygg, vitvaror och flera andra branscher. Vår organisation bygger på allas medverkan. Vi strävar efter delaktighet och kreativitet för goda resultat och bra arbetsmiljö. Kunden finns alltid i centrum där goda relationer är nyckelordet.

Vi söker en stark ledare som vill fortsätta vår utveckling både gällande ny teknik, ständiga förbättringar, kvalitet, processer och arbetssätt tillsammans med ett engagerat team. Du är en jordnära ledare som har förmågan att stötta och utveckla dina medarbetare. Som teknikchef har du en central roll i företaget och ansvarar både operativt och strategiskt för teknikavdelningen som består av 4-6 personer. I rollen ingår budget- och resultatansvar. Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen.

Din profil
Du har någon form av relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet av ledarskap, Lean-arbete, verktygsutveckling och teknikutveckling. Meriterande om du har erfarenhet av robotteknik och automationslösningar. Som ledare har du förmågan att entusiasmera och motivera dina medarbetare. Du är prestigelös och har lätt för att samarbeta då vi är ett företag med korta beslutsvägar. Du är kvalitetsmedveten och tycker att miljö, hälsa och säkerhet är viktigt. Vi ser gärna att du har kunskaper i Office-paketet och erfarenhet av Monitor. Du behärskar svenska och engelska språket flytande i både tal och skrift.

Placeringsort: Torsås

I denna rekrytering samarbetar Spring Systems med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 25 januari 2022. Vi tillämpar löpande urval så skicka gärna din ansökan redan idag. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sanna Olsson, 0733-948473 eller via [email protected]