Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Systemutvecklare

Vi gör istället för att snacka!
Som verktygen på en fickkniv är vi ett team med många inriktningar i ett välformat paket, och vi älskar det vi gör. Varje problem har gömda lösningar, vi vrider, vänder, brainstormar och vrider lite mer till vi hittar ett perspektiv som löser problemet.

Vi letar efter någon som vill komplettera vårt redan seniora utvecklingsteam.

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer få en nyckelroll i bolaget. Älskar du att bygga och strukturera eleganta lösningar på knepiga tekniska problem. Du har antagligen flera sidoprojekt i bagaget utöver dina yrkesmässiga erfarenheter för att du inte kan låta bli att bygga saker trots att du är ledig.

Din profil
Du har lång erfarenhet inom exempelvis Go eller Javascript. Du är en fena på Linux, Docker och PostgreSQL och har säkert också jobbat med Kubernetes.
Kombinerat med din gedigna erfarenhet tar du dig an nya problem och är inte rädd för att kavla upp ärmarna för att dyka ner i svårlösliga problem.
Du är nyfiken på nya metoder, teknologier och experimenterar gärna för att hålla dig i ständig utveckling.

Tidigare erfarenhet av att driva eget bolag eller jobba i ett startup-team är meriterande.

I denna rekrytering har All Binary AB valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Annika Lundberg, 0769-468330. Sista ansökningsdag är 30 juni 2021. Urvalsarbetet sker löpande så ansök gärna redan idag! www.onepartnergroup.se