Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Karlskrona tennisklubb söker en Serviceansvarig

Karlskrona Tennisklubb befinner sig i en spännande fas och satsar långsiktigt för att utveckla tennis- och padelverksamheten i Karlskrona. Därför söker vi nu en driven och engagerande person som vill vara med och utveckla servicen kring verksamheten, tillsammans med vår klubbchef.

Dina arbetsuppgifter
Rollen som Serviceansvarig innebär ett omväxlande och självständigt arbete med varierande arbetstider. Du kommer att få vara med och utveckla servicen kring verksamheten, som idag bl.a. består av tennis- och padelskola, tävlingar på klubb-, nationell- och internationell nivå, diverse företags- och klubbarrangemang, m.m.

Du har ett övergripande ansvar för att vår serviceverksamhet utvecklas och fungerar bra, och har ett nära samarbete med övriga medarbetare som består av tennistränare, anläggningsansvarig och servicepersonal. Du rapporterar till klubbchefen.

Arbetsuppgifterna varierar men förutom att du själv jobbar i Racketservice så ansvarar du för:

  • Servicepersonalen, som idag består av tre anställda samt timvikarier
  • Schemaläggning
  • Inköp cafeteria och bistro
  • Kassakontroll och rapportering av försäljning
  • Arbeta mot nyckeltal för att utveckla verksamheten
  • Utveckling och planering av meny samt utbud i bistro och cafeteria

Din profil
Vi söker dig som är serviceinriktad, ansvarstagen, rättvis och kan ta egna initiativ. Du gillar att samarbeta men har inga problem med att jobba självständigt. Då tjänsten innebär många olika arbetsuppgifter är det viktigt att du är flexibel och snabbt kan göra omprioriteringar.

Du leder andra genom att motivera, engagera och kommunicera.

För att trivas i rollen är det en fördel om du har en tidigare erfarenhet av arbete i cafeteria eller restaurang.

Intresse av tennis- och/eller padel är ett plus.

Dina kvalifikationer
Vi tror att du har en gymnasieutbildning eller KY-utbildning med inriktning mot ekonomi eller restaurang, alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet. 

Tjänsten kräver B-körkort samt att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Arbetstider
Varierande arbetstider.

Karlskrona TK har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka in din ansökan senast den 30/7 via www.onepartnergroup.se.

Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Klubbchef Sophie Lindvall på tfn 076-8867103 eller rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tfn 0455 – 34 15 91.

 

Karlskrona Tennisklubb bedriver sin verksamhet på idrottsvänliga Rosenholmsområdet, i närvaro med andra idrottsföreningar, förbund, företag och skolor. På anläggningen finns idag sex inomhusbanor, sju grusbanor, två hardcourtbanor och två gräsbanor utomhus för tennis, samt tre padelbanor utomhus. Därtill finns även cafeteria, shop och bistro med serveringstillstånd. KTK äger delar av anläggningen själva och hyr resterande av Karlskrona Kommun.

Läs mer på www.karlskronatk.com