Digital designer

Karlskrona

Digital designer

Om kundföretaget
Meridium har inlett en väldigt spännande förändringsresa där vårt erbjudande kommer utvecklas och förnyas. Meridium ingår nu i affärsområdet CEM inom Tieto. CEM (Customer Experiance Management) är idag ca 500 personer som varje dag fokuserar på att skapa de bästa kundupplevelserna i mötet med en digital tjänst. Webb och appar är självklart en del av vårt erbjudande men vi jobbar också med IoT, wearables, och senorer. Tieto har antagit en ny strategi där man planerar att rekrytera mellan 2500-3000 personer de närmsta 4 åren inom Meridiums expertområde. Är du en av dom?

Nu söker vi på Meridium en digital designer till vårt Kalmarkontor. På Meridium kommer du bli en viktig kugge i ett av våra team och få vara med och ta fram digitala tjänster till nationella och internationella kunder med fokus på användarnytta.

Du kommer bli del av en platt organisation där du tillsammans med ditt team själv planerar och ansvarar för det dagliga arbetet.

Din profil
Vi tror att du som söker har god erfarenhet av att arbeta med framtagning av design för mobila och stationära enheter, är bekväm i att föra kunddialog och att du är självgående och tar ett ansvar för den grafiska designen i ett projekt.

Eftersom vi tror att de bästa resultaten kommer när man arbetar i team ser vi också att du är en lagspelare som är duktig på att ta och ge konstruktiv feedback och samarbeta med andra kompetenser.

Tjänstgöringsort: Kalmar

I denna rekrytering har Meridium valt att samarbeta med OnePartnerGroup. För mer information kontakta rekryteringskonsult Annika Lundberg, 0769 46 83 30 eller annika.lundberg@onepartnergroup.se. Sista ansökningsdag den 28 april 2019.

Laddar...