Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Däckcentrum i Blekinge AB

Däckmontör till Karlskrona

Däckcentrum ägs av Börjessons och är en del av Däckteam med totalt 9 st anläggningar. 
Vi erbjuder hjulskifte, däckhotell, hjulinställning samt nyförsäljning av däck och fälgar.
Med över 60 års erfarenhet av däck för både bil och lastbil, ger vi våra kunder service, kunskap och trygghet.

Vi söker dig som är redo för ett nytt längre uppdrag med stor möjlighet till anställning hos Däckcentrum, är det dig vi söker?  

Dina arbetsuppgifter 
Du kommer att arbeta med byte av däck på personbilar, hjulskifte samt tvätt av däck. Lättare administrativa uppgifter kan förekomma.
Arbetet kommer att utföras i en modern däckverkstad tillsammans med bra hjälpmedel och rutinerade kollegor. Du kommer till en början vara anställd via oss på OnePartnerGroup och för rätt person kan detta leda till en anställning direkt hos Däckcentrum.

Din profil
För att passa in i rollen bör du ha lätt för att samarbeta med andra människor. Du trivs med att arbeta fysiskt och värderar service högt då du dagligen kommer ha kontakt med kunder. Vi ser att du har erfarenhet från branschen, har utbildning som mekaniker och jobbat med däckmontering, hjulskifte, hjulinställningar. Du bör även ha erfarenhet av nyförsäljning av däck och fälgar, jobbat inom lager och logistik samt ha datorvana.
Då arbetet är intensivt under högsäsong ser vi att du är en person som är van att arbeta i ett högt tempo och att du är självgående, framåt och driven när det är lite lugnare perioder. Du behärska svenska väl i både tal och skrift samt innehar B-körkort. 

Dina arbetsdagar kommer du att tillbringa hos vår kund. Som anställd hos oss på OnePartnerGroup får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. 

OnePartnerGroup 
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Placeringsort: Karlskrona
Omfattning: Heltid från mars
Arbetstid: Dagtid vardagar

Ansök senast 31 mars 2023 men vi tillämpar vi löpande urval, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  

För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Senior Konsultchef Erica Odenmyr, [email protected] eller 0734-305346

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Bilbolaget Nord AB - Umeå | Västerbottens län, Umeå | Bygg/anläggning/hantverk

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontör till Karlshamn

Däckmontör till Karlshamn

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 mars. Skynda dig att söka!
Däckmontör/Tvättare till Sölvesborg

Däckmontör/Tvättare till Sölvesborg

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Sölvesborg | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 26 mars. Skynda dig att söka!