Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Gonvarri Stålteknik AB - Örebro/Karlskoga

Nu söker vi en Konstruktör/Produktutvecklare!

Är du en kreativ konstruktör/ produktutvecklare som gillar att jobba genom hela produktframtagningen från idé till slutleverans? Välkommen till ett bolag som är experter på utvalda produkter och kundanpassningar inom materialhantering och entresollösningar!

Som konstruktör/produktutvecklare på Gonvarri Stålteknik blir du en viktig del av ett team där ni tillsammans förser dagens kunder med rätt anpassade produkter och morgondagens kunder med nya egenutvecklade produkter. Du kommer uppleva en omväxlande arbetsdag som till exempel innehåller att producera ritningar, tekniskt underlag och dokumentation, samverka med kunder och jobba med konstruktionsarbeten och beräkningar .

Vem söker vi?
Vi söker antingen dig som är väl förtrogen med arbetsuppgifterna sedan tidigare med flera års erfarenhet eller dig som nyligen avslutat lämplig ingenjörsutbildning på högskola/universitet. Oavsett tar du med dig kunskaper i CAD-miljö (vi jobbar i Inventor, Advance Steel samt AutoCad) och du behärskar både svenska och engelska eftersom du kommer ha kontakt med både svenska och europeiska kunder.

Vi söker dig som gärna har en bred teknisk profil och är nyfiken. Du är duktig på att kommunicera med dina kollegor och du arbetar på ett målinriktat och strukturerat sätt. Du är en person som besitter en god analytisk förmåga, har ett strategiskt tänk i ditt arbete och är noggrann. Du har lätt för att sätta dig in i helt nya frågeställningar från olika branscher. Vidare tar du egna initiativ, driver projekt framåt och i mål, samt är lyhörd och prestigelös mot din omgivning. Slutligen söker vi dig som på ett nyfiket sätt vill förbättra och utveckla verksamheten tillsammans med oss har en drivkraft i att nå resultat och uppsatta mål. 

Hur går vi vidare?
I denna rekrytering samarbetar Gonvarri Stålteknik med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Susanne Johansson 076-134 49 00. 

Med mer än 40 års erfarenhet är Stålteknik experter på utvalda produkter och kundunika anpassningar inom materialhantering och entresollösningar. Utvecklingen av produkterna sker fortlöpande utifrån marknadens behov, där helheten är lika viktig som detaljerna. Stålteknik har kontroll över hela kedjan – från konstruktion, tillverkning till produktion i en modern maskinpark. Sedan 2018 är dessutom Stålteknik en del av Gonvarri Material Handling som är en av Europas ledande tillverkare inom inredningar för alla typer av förvaring och lagring

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

Produktionsplanerare till Nord-Lock

Produktionsplanerare till Nord-Lock

Nord-Lock AB | Jämtlands län, Åre | Ingenjörsyrken

Produktionstekniker

Produktionstekniker

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlskrona | Ingenjörsyrken

Nätverk- och Kommunikationsingenjör till Statkraft

Nätverk- och Kommunikationsingenjör till Statkraft

Statkraft Sverige AB | Västernorrlands län, Sollefteå | Ingenjörsyrken