Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Mjukvaruutvecklare/Testingenjör


Drivs du av programmering, utveckling och vill tillhöra ett växande företag med innovativa produkter? Då ska du söka den här tjänsten.

För kunds räkning söker vi nu en Mjukvaruutvecklare/Testingenjör till deras verksamhet i Blekinge.

Dina arbetsuppgifter
I ditt arbete som Mjukvaruutvecklare/Testingenjör kommer du:

– Arbeta med programmering i C och C#
– Arbeta nära företagets kunder för att förstå deras behov och kunna implementera och utveckla dessa i befintliga/nya produkter
– Omsätta och utveckla funktionella krav till relevant mjukvarudesign för kunder
– Driva och följa upp egna projekt
– Planera och genomföra kontinuerliga kvalitets- och säkerhetskontroller

Din profil
Vi ser gärna att du har en utbildning på minst gymnasienivå inom programmering eller likvärdig utbildning/arbetslivserfarenhet.
Erfarenhet av mjukvaruutveckling och programmering i C och C# är meriterande.

För att passa in i rollen är det viktigt att du är driven och har mycket energi. Du tycker om att programmera och drivs av att vara med i produkters resa från start till mål. Du är en lagspelare som även trivs med att arbeta självständigt. Du strävar alltid efter att färdigställa och leverera produkter med hög kvalité.

Svenska och engelska är språk som du behärskar både i tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Din ansökan
Vänligen skicka in din ansökan senast 18 november 2019. Vi hanterar ansökningarna löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Karl Lindqvist på nummer 0455-341594.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom IT/Teknik

Mechanical Lab Engineer to VSM / SVP Group

Mechanical Lab Engineer to VSM / SVP Group

OnePartnerGroup Jönköping

VSM / SVP Group | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

PLM Engineer to VSM

PLM Engineer to VSM

OnePartnerGroup Jönköping

VSM / SVP Group | Jönköpings län, Jönköping | IT/Teknik

Ledigt jobb som IT-konsult till företag i Göteborg
sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 18 november. Skynda dig att söka!