Miljöingenjör inom VA till Karlshamn Energi

Karlshamn

Miljöingenjör inom VA till Karlshamn Energi


Vill du jobba med kvalitets- och miljöfrågor inom vatten och avlopp? Trivs du i en uppsökande roll där du får skapa många goda relationer?
Karlshamn Energi ska nu utöka med en Miljöingenjör till sitt nya affärsområde VA.

I Karlshamn strävar vi mot en långsiktig och säker dricksvatten- och avloppsvattenverksamhet där skydd av miljö och människors hälsa sker i samklang med tillväxt och byggande. Följ med oss på vår resa där du varje dag kommer bidra till en hållbar omvärld!

Om oss
Karlshamn Energi skapar enkla, prisvärda och kundnära lösningar där tonvikten ligger på hållbarhet, lokala samarbeten och med ständigt fokus på utveckling och service.

Söker du nya utmaningar och lockas av ett stabilt bolag som satsar på framtiden? På Karlshamn Energi arbetar vi efter ledstjärnorna nöjda kunder, rätt kvalitet, god ekonomi, bra miljö och arbetsmiljö. Vår verksamhet bedrivs inom fem olika affärsområden: Värme, Elnät, Bredband, Elhandel och Vatten. Karlshamn Energi är ett mycket stabilt och utvecklingsinriktat företag som omsätter ca 330 miljoner kronor per år och har 75 anställda. Bolaget är certifierade enligt ISO 14001, ISO 9001 och ISO 45001.

Läs mer om oss på www.karlshamnenergi.se.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Miljöingenjör kartlägger och förebygger du utsläpp av tungmetaller och andra miljögifter till avloppsvattnet för att förbättra kvalitén in till reningsverket. Du ansvarar också för uppföljning av fettavskiljare som finns i kommunen. Du planerar och utför provtagningar på ledningsnätet samt tolkar och följer upp analysresultat. Du följer upp, knyter kontakt med företagen samt fastighetsägare och motiverar dem att se över sin kemikalieanvändning och de processer som berör avloppsnätet.

Du är dessutom ansvarig för verksamhetens REVAQ-certifiering i vilken man jobbar för att förbättra slamkvaliteten. Som kunnig inom området hjälper du till med informationskampanjer gentemot hushåll och verksamheter.

Tjänsten innebär ett omväxlande arbete där du jobbar mycket självständigt och med stor frihet i utformningen av uppströmsarbetet.

Din profil
Vi söker dig med naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning, gärna med inriktning mot miljö/kemi alternativt vatten och avlopp.

Som person är du flexibel, analytisk och drivande med förmågan att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du trivs med utredningar och ett ständigt pågående utvecklingsarbete. Att kunna arbeta med långsiktiga mål samt att kunna omsätta teori till praktik är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Eftersom arbetet innebär kontakt med bland annat verksamhetsutövare samt formulering av olika typer av skrivelser är det viktigt att vara kommunikativ och att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Du gillar att skapa goda relationer och är bekväm i att vara den uppsökande parten.

Karlshamn Energi AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vänligen skicka din ansökan via www.onepartnergroup.se senast den 25 februari. Urvalet görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenni Aronsson på tel 0455-341591, eller jenni.aronsson@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 45 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.
www.onepartnergroup.se

Laddar...