Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Sydost AB

Spontanansökan för schysta framåtlutade lagspelare!


Är du ute efter nya spännande utmaningar?

Vi är alltid på jakt efter nya duktiga medarbetare och vi rekommenderar dig därför att skicka in ditt CV till oss så ska vi göra allt för att hitta ett passande jobb till dig. Glöm inte att i din ansökan delge vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och en regelbunden och personlig kontakakt med en egen konsultchef.

Dina arbetsuppgifter
Dessa är ett urval av kompetenser som vi letar efter:
• Kundservicemedarbetare
• Administratör
• Ekonomiassistent
• Frontend-/Backend utvecklare
• Inköpsassistent

Våra tjänster är oftast på heltid med en omfattning på 3–6 månader, med stor chans till anställning direkt hos kunden. Glöm inte att skriva i din ansökan vad du är intresserad av för typ av tjänst.

Din profil
För trivas i rollen som konsult hos oss ser vi att du är flexibel, samarbetsvillig och stresstålig. Då du som konsult representerar OnePartnerGroup och är vårt ansikte utåt mot kunderna ser vi att du är en driven person med ett positivt bemötande!

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Ekonomi/Administratör

Spontanansökan för schysta framåtlutade lagspelare!

Spontanansökan för schysta framåtlutade lagspelare!

OnePartnerGroup Sydost AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/Administratör