Teknisk säljare till Stece Fjädrar i Mönsterås

Kalmar

Teknisk säljare till Stece Fjädrar i Mönsterås


Stece Fjädrar AB är i dag en ledande producent inom spiralfjädrar, tråddetaljer och ringar. Vår affärsidé är att vara en pålitlig partner i sammanhang där vi kan bidra med kompetens, kunskap och en kostnadseffektiv produktion av fjädrar. Bolaget har 35 anställda och försäljningen 2017 uppgick till 64 MSEK

Stece Fjädrar ingår Lesjöforsgruppen som är en ledande fjädertillverkare med internationellt välkända kunder. Lesjöfors har ett brett sortiment av fjädrar, både standardfjädrar och skräddarsydda lösningar helt utifrån kundens unika behov. Vår problemlösningsförmåga är ett av de starkaste argumenten för att anlita oss.

Läs mer på www.stecefjadrar.com.

Har du ett stort tekniskt intresse och förmåga att skapa förtroendefulla relationer? Vill du dessutom ha ett stimulerande jobb där du får möjlighet att vara delaktig i såväl strategiska som operativa frågor? Då är detta tjänsten för dig!

Vi erbjuder dig ett utvecklande uppdrag på ett företag som värnar om kvalitet, miljö och att alltid leverera rätt produkt i rätt tid, till konkurrenskraftiga priser.

Dina arbetsuppgifter
Vi arbetar huvudsakligen i långa säljprocesser i tätt samarbete med våra befintliga kunder där du kommer att vara involverad i allt från prototyper till beredning och färdig produkt. Andra förekommande arbetsuppgifter är offertberedning, projektinköp och utvecklingsarbete.

Din profil
Vi ser gärna att du har en teknisk utbildning och om du även har erfarenhet från fjäderbranschen är det meriterande. Dessutom värdesätter vi om du har god erfarenhet av försäljning eller projektledning inom Automotive samt är förtrogen med de förutsättningar som finns inom denna bransch. Som teknisk säljare har du kontakt med kunder och leverantörer och därför ser vi att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska. B-körkort är ett krav.

Du är intresserad av teknisk problemlösning och du har ett djupt tekniskt kunnande. Som person har du en stark inre motor och drivs av att bygga långsiktiga och lönsamma affärsrelationer. Du är kommunikativ, innovativ och starkt utvecklingsorienterad med förmåga att identifiera sammanhang ur ett övergripande perspektiv. Du är en sann lagspelare som uppskattar att jobba tillsammans med dina kolleger mot gemensamma mål, och du har förmågan att skapa förtroende och bygga relationer i alla led.

Din ansökan
Sista ansökningsdagen är den 28 oktober, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas redan under ansökningstiden. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg tel 076-946 83 30.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...