Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Spontanansökan till KSRR

Så kul att du är intresserad av nya möjligheter och är nyfiken på KSRR. Vi önskar alltid att komma i kontakt med engagerade och duktiga stjärnor för att utöka vårt nätverk. Genom att registrera dig via denna annons öppnar du upp för nya möjligheter hos KSRR, både på konsult- och rekryteringssidan. Vi ser över spontanansökningar som kommit in kontiunerligt och om vi har behov av att rekrytera till en position där din kompetens och bakgrund passar kommer vi att höra av oss.

Om KSRR
KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås. Drygt 130 000 invånare bor i KSRR:s verksamhetsområde och varje dag töms omkring 5 000 kärl. Omkring 1 200 fordon passerar grindarna till någon av KSRR:s tio återvinningscentraler dagligen. KSRR har ett 80-tal medarbetare. Uppdragen utförs såväl i egen regi som av upphandlade entreprenörer. Verksamheten är taxefinansierad och omsätter årligen omkring 176 miljoner kronor.
Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se