Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sommarjobb som Chaufförer till KSRR

Är du yrkeschaufför som vill ha ett fysiskt, socialt och varierande arbete? Vill du ha ett sommarjobb med goda möjligheter till förlängning? Då vill vi gärna att du söker den här tjänsten.

Arbetsuppgifter
Att arbeta som chaufför innebär att du hämtar avfall enligt planerade rutter där varje rutt tömmer mellan 250-500 kärl vilket ställer krav på god fysik hos dig som sökande. Arbetet utförs med hjälp av systemstöd i fordonsdatorn där samtliga tömningar och avvikelser registreras, varför datorvana är ett krav. De olika turerna är förlagda både i tätort och på landsbygd. På vissa turer är bilarna dubbelbemannade, men oftast kör du själv.

Rätt från mig
Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska utföra sitt arbete enligt principen Rätt från mig. Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du innehar:

  • C-körkort
  • Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt
  • Goda datakunskaper

Vi söker dig som är social, flexibel och gillar att jobba i lag. Du kommer att träffa många av våra kunder och blir därmed ett ansikte utåt för KSRR. Därför är det viktigt att du är engagerad och håller en hög servicenivå.  Då vi arbetar med ständiga förbättringar uppskattar vi medarbetare med eget driv som gärna kommer med idéer och förslag på hur vi hela tiden kan bli lite bättre i våra processer.

Omfattning: Heltid från juni till augusti samt möjlighet till timanställning efter perioden.

Arbetstider: Dagtid vardagar med viss möjlighet till kvällstid.

Tjänstgöringsort: Kalmar

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag 1 mars. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 alternativt [email protected].

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås.

Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

 

Fler jobb inom Övrigt

Finsktalande innesäljare till vår kund

Finsktalande innesäljare till vår kund

Hallands län, Falkenberg | Övrigt

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Produktionspersonal sökes till plantskola

Produktionspersonal sökes till plantskola

Västra Götalands län, Vara | Övrigt

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Stockholms län, Stockholm | Övrigt