Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sommar- och extrajobb till sorteringsanläggningen Moskogen

Är du en social, driven och tekniskt kunnig person som trivs att jobba i grupp? Söker du ett jobb över sommaren med chans till förlängning? Då vill vi gärna att du söker jobbet som Renhållare på vår sorteringsanläggning!

Navet i KSRR:s verksamhet är sorteringsanläggningen i Moskogen. Hit kommer avfall från både hushåll, verksamheter och återvinningscentraler för att sorteras och bearbetas. Matavfallet mals ner till substrat som förädlas till biogas och biogödsel. Restavfallet krossas och blir till avfallsbränsle eller skickas direkt till förbränning i fjärrvärmeverk.

Arbetsuppgifter
Vår sorteringsanläggning har en hög automationsgrad och på anläggningen arbetar en arbetsledare och tre medarbetare. Du kommer att arbeta över hela anläggningen med våra tre processer: optisk sortering, förbehandling av matavfall och bränsleberedning. I stora drag innebär det att säkerställa driften, samt genomföra förebyggande underhåll så att anläggningen hålls i gott skick.

Rätt från mig
Det som genomsyrar KSRR är att alla medarbetare ska leva efter Rätt från mig. Det är ett mantra vi använder som grund för vårt arbete med ständiga förbättringar. Vi är övertygade om att vi kan förbättra avfallshanteringen genom att alla medarbetare gör rätt från sig och ständigt ser utvecklingsmöjligheter i våra processer.

Din profil
För att lyckas med jobbet hos oss krävs att du är en person med god teknisk kompetens samt goda datakunskaper. Du får gärna ha ett intresse för teknik samt gå en teknisk utbildning som drifttekniker, underhållstekniker eller motsvarande. Vi tror även att du är en person som drivs av att hitta smarta lösningar på problem. Utbildning inom travers, bomlift och truckkort är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet då arbetsgruppen är liten och det är viktigt att vi fungerar bra tillsammans. Det krävs att du är självständig, ansvarstagande och engagerad i ditt arbete samtidigt som du är social och vill vara en aktiv del i teamet. Är du dessutom flexibel och har lätt att prioritera vad som är viktigast för stunden kan du vara rätt person i gänget.

Omfattning: Heltid under sommaren från mitten på juni till mitten på augusti samt möjlighet till timanställning efter perioden.

Arbetstid: Dagtid vardagar

KSRR samarbetar i denna rekrytering med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag 5 mars. För ytterligare frågor om tjänsten, kontakta Rekryteringskonsult Sanna Olsson på telefonnummer 0480- 43 20 57 eller via [email protected].

KSRR är ett kommunalförbund med ansvar för att omhänderta hushållens avfall samt informera om källsortering och verka för minskat avfall inom de fem medlemskommunerna Kalmar, Mörbylånga, Nybro, Oskarshamn och Torsås.

Läs gärna mer om oss på www.ksrr.se

 

Fler jobb inom Övrigt

Finsktalande innesäljare till vår kund

Finsktalande innesäljare till vår kund

Hallands län, Falkenberg | Övrigt

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Produktionspersonal sökes till plantskola

Produktionspersonal sökes till plantskola

Västra Götalands län, Vara | Övrigt

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Stockholms län, Stockholm | Övrigt