Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Projektledare till Nordomatic

Vill du arbeta med spännande, kvalificerade projekt tillsammans med avancerad och nyskapande teknik i en grupp som värdesätter samarbete? Vill du bli en del av en arbetsplats där du har goda utvecklingsmöjligheter och där du själv äger din egen utveckling i bolaget? 

Nordomatic rekryterar en erfaren Teknisk Projektledare till utmanande och spännande projekt i Affärsområde Öst med placering i Kalmar. 

Om företaget 
Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftkostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerat i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.

Nordomatic behöver nu förstärka sitt team med ytterligare en erfaren Projektledare. Som projektledare ansvarar du för projektets genomförande och ekonomiska resultat. Du arbetar proaktiv från upphandling, planering, resurstillsättning till att driva projekten framåt. Du genomför löpande avstämningar med entreprenörer, leverantörer, intern personal samt slutkund. Hos oss får du möjlighet att arbeta i och leda spännande projekt inom fastighetsautomation och hjälpa våra kunder att få smartare byggnader. Projektens storlek varierar. Läs gärna mer på vår hemsida om projekten vi redan genomfört: https://nordomatic.com/se/ 

För att lyckas och trivas i denna roll

  • Har du flera års erfarenhet av projektledning. 
  • Du har stort tekniskt intresse samt har affärsmanskap och är en god kommunikatör. 
  • Vidare har du erfarenhet inom entreprenad, fastighetsautomation, drift och underhåll och en god branschkännedom inom VVS-system, konstruktion, projektering. 
  • Körkort erfordras till alla våra tjänster. 
  • Erfarenhet kring ekonomisk uppföljning av ERP-system.

Vi söker dig som är initiativtagande, målmedveten och lösningsorienterad. Du arbetar strukturerat, planerar och organiserar arbetet även under stressiga perioder och värdesätter alltid god kvalité och ett gott slutresultat. Du är nyfiken i din personlighet och har goda ledaregenskaper och känner dig trygg i rollen som ledare. I denna rekrytering lägger vi stor vikt på dina personliga egenskaper. 

Tycker du att Nordomatic verkar vara ett spännande företag? Skicka in din ansökan omgående, urval och intervjuer sker löpande.

Övrigt
I den här rekryteringen samarbetar Nordomatic med OnePartnerGroup och du kommer att bli anställd direkt av Nordomatic. Sista ansökningsdag är den 13 februari men vi tillämpar löpande urval så skicka gärna in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sanna Olsson på 0733-948473 alt. [email protected]

Nordomatic är ett specialiserat tillväxt- och kunskapsföretag som hjälper fastighetsägare att med modern teknik sänka energiförbrukning och driftkostnader. Bolagets vision är att bli Global Impact Leader of Smart Buildings och vägen dit skall gå via organisk tillväxt såväl som genom förvärv. Nordomatic ägs sedan augusti 2020 huvudsakligen av Trill Impact som är ett tillväxtorienterat private equity-bolag med starkt fokus på hållbarhet. Detta innebär bland annat en målsättning om att samtliga bolag som Trill Impact investerat i ska bli förebilder inom hållbarhet och göra väsentliga och mätbara förbättringar inom FN:s globala hållbarhetsmål. Du kan läsa mer om dessa mål på https://www.un.org/sustainabledevelopment/.