Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Platschef till JOBmeal i Kalmar

Vill du vara med och utveckla den lokala verksamheten i Kalmar för en av Sveriges och Nordens största företagsgrupp inom kaffe-, vatten- och varuautomater? Nu söker vi på JOBmeal en driven och affärsmässig Platschef.

Dina arbetsuppgifter

Som platschef för JOBmeals kontor i Kalmar kommer du ansvara och styra den dagliga verksamheten både på en strategisk och operationell nivå. Du ansvarar för JOBmeals verksamhet i regionen med fullt resultat- och personalansvar. Idag är vi åtta personer på kontoret bestående av säljare, tekniker och servicetekniker. Som platschef rapporterar du till Regionchef Syd.

Vi ser att du i din roll som platschef kommer att
• Ansvara för verksamhetens resultat och personal utgående från Kalmar
• Aktivt delta i det regionala utvecklingsarbetet med att bygga framtidens JOBmeal
• Stötta och coacha personalen i deras dagliga arbete
• Hålla regelbundna avstämningar och uppföljningsmöten med personalen
• Skapa, upprätthålla och bearbeta kontakten med lokala kunder
• Arbeta med att utveckla affärerna och säkerställa en effektiv och lönsam verksamhet

Din profil

För att lyckas i rollen som platschef ser vi att du har en god erfarenhet inom B2B-verksamheter (gärna kopplat till kaffe eller kontorsmaterial) med god kunskap riktad mot försäljning. Vi ser med fördel att du haft en ledande position i tidigare tjänster. Du är hands-on i ditt sätt att arbeta och leda vilket syns i din förmåga att leda en grupp i den dagliga verksamheten. Du har en förmåga att analysera resultaträkningar och är van att arbeta med såväl kund- som leverantörsfakturor. Du är inte rädd för att lyfta telefonen och ta hand om kundtjänstärenden emellanåt då du kommer att vara navet kring vad mycket kretsar runt.

Som person är du kommunikativ, social och du är skicklig i ditt sätt att knyta kontakter. Du är strukturerad i ditt arbetssätt samtidigt som du drivs av att uppnå mål och resultat.

Vi på JOBmeal erbjuder dig ett mångsidigt och flexibelt arbete där du ges möjlighet att påverka och utveckla verksamheten som du verkar i. Vi har högt i tak och en god arbetsmoral tillsammans med vår personal som besitter en lång gedigen erfarenhet kopplat till kaffe-, vatten- och varuautomater.

I denna rekrytering samarbetar JOBmeal med OnePartnerGroup Kalmar. Sista ansökningsdag är den 15 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg på telefonnummer 076-946 83 30, eller [email protected]

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till främst kontorsmarknaden och andra arbetsplatser. Vi finns representerade i hela landet genom 28 kontor, varav tre genom samarbetspartners, från Kiruna i norr till Malmö i söder samt Finland och brinner för att leverera riktigt gott kaffe och att sätta guldkant på våra kunders vardag. Kring kaffe samarbetar vi med alla de stora svenska kafferosterierna. Utöver kaffe, erbjuds även ett rikt sortiment av kringliggande produkter, allt för att förhöja kundernas
totalupplevelse. Läs gärna mer om oss på https://www.jobmeal.se/

Fler jobb inom Marknadsföring/försäljning

Utesäljare sökes till Renta i Helsingborg

Utesäljare sökes till Renta i Helsingborg

Skåne län, Helsingborg | Marknadsföring/försäljning

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Account manager till Elkraft

Account manager till Elkraft

Västra Götalands län, Göteborg | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 17 december. Skynda dig att söka!
Marknadskommunikatör till Iron Mountain

Marknadskommunikatör till Iron Mountain

Stockholms län, Stockholm | Marknadsföring/försäljning

Driven och ambitiös säljare till Billinge Energi i Skara

Driven och ambitiös säljare till Billinge Energi i Skara

Västra Götalands län, Skara | Marknadsföring/försäljning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 13 december. Skynda dig att söka!