Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Materials Coordinator

Vill du bli en del av ett företag i ständig förändring med ett stort fokus på kvalité och nöjda kunder? Söker du en utmanande tjänst i en internationell miljö med engagerade kollegor i stark gemenskap? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Jacobi Carbons AB söker en Materials Coordinator för ett föräldrarvikariat på Supply Chain-avdelningen som vill utvecklas tillsammans med företaget.  Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet i tio månader och därefter finns det ev. möjlighet till förlängning.

Om Jacobi Carbons AB
Jacobi Carbons AB är en av världens största tillverkare av kokonötsskalbaserat aktivt kol. Aktivt kol används för rening av bland annat luft och vatten och tillverkas i våra fabriker i Indien, Sri Lanka, Filippinerna, Kina och Vietnam. Koncernen har sitt huvudkontor i Kalmar och omsätter 2700 MSEK med ca 1650 anställda.
Läs mer på www.jacobi.net

Arbetsuppgifter
Som Materials Coordinator har du kontroll på hela orderprocessen med allt från planerad inköp-/kundorder till utskeppad container. Det är viktigt att du snabbt får en övergripande bild och kan prioritera utifrån den. Du kommer ha mycket eget ansvar samtidigt som du får stöd av dina kollegor i teamet. Tjänsten innefattar mycket kontakt i en strategisk och samordnande funktion mellan företagets dotterbolag i Asien och Jacobis säljare världen över. Tillsammans med ditt team förbättrar ni processer, flöden och optimerar arbetet på bästa sätt. Du rapporterar till Supply Chain Manager.

Omfattning: Heltid med start omgående och sträcker sig tom. december 2020 med ev. möjlighet till förlängning.
Arbetstid: Dagtid vardagar
Tjänstgöringsort: Kalmar

Din profil
För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har avslutad gymnasieutbildning och gärna högskoleexamen på kandidatnivå. Du har goda datakunskaper och vana av att arbeta i affärssystem. Du talar och skriver flytande på svenska och engelska då engelska är koncernspråk. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet inom logistik.

Som person ser vi att du är strukturerad och ordningsam samtidigt som du har en analytisk förmåga. Du tar stort ansvar i ditt arbete och har en positiv attityd där du ser lösningar före problem. Du är en lagspelare som är van vid att arbeta under flexibla förhållanden där den ena dagen inte är den andra lik.

Sista ansökningsdatum är den 26 januari, men tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sofia Nyberg på 0480- 43 20 52 eller [email protected]
 

Fler jobb inom Övrigt

Två Kundmottagare till Tvättcenter

Två Kundmottagare till Tvättcenter

Kalmar län, Kalmar | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Renhållningsarbetare till Hultsfred

Renhållningsarbetare till Hultsfred

Kalmar län, Hultsfred | Övrigt

Revisionspersonal sanering och lokalvård

Revisionspersonal sanering och lokalvård

Kalmar län, Oskarshamn | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 januari. Skynda dig att söka!
Extrajobb inom industrin

Extrajobb inom industrin

OnePartnerGroup Ljungby AB | Kronobergs län, Ljungby | Övrigt