Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kundmottagare Tvättcenter

Vi söker en ny stjärna till vår anläggning här på Tvättornet i Kalmar.
Är du vår nya stjärna i gänget ?

Vi söker efter en Kundmottagare
Som kundmottagare arbetar du med att bemöta kunder både personligen och via telefon för att hjälpa dem efter deras önskemål. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är kassahantering, hjälpa kunderna in i biltvätten, vara behjälplig i självtvätten, bokning av släp- men framförallt hålla anläggningen ren och fräsch.

Omfattning: Tjänsten innebär timanställning, förlagd på vardagar och helger enligt våra öppettider som är: vardagar 08-18 och helger 10-17.
Efter 6 månader går anställningen över till kund. 

Din profil:
För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du har B-körkort samt talar och skriver flytande på svenska och engelska. Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och få ta mycket eget ansvar. Den ena dagen är aldrig lik den andra hos oss och därför är det bra om du kan hantera stress och är flexibel.
Tvättcenter är ett växande företag och vi är i ständig utveckling därför är det positivt om du som person är driven och gillar förändringar.

Det är meriterande om du har ett tekniskt kunnande samt erfarenhet av bilbranschen men inget krav.
Arbetet är till stor del självständigt men du ingår även i ett team där det är viktigt att du är hjälpsam och trivs med att lösa uppkomna problem.

Urval sker löpande, tjänsten skall vara tillsatt innan sista maj, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Angelica Persson 0708-150261 [email protected]