Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

HR-chef till Region Blekinge

I region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädje och tillfredställelsen i att invånare får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. 

Förvaltningen Regional utveckling, kultur och bildning består av tre enheter, Regional utveckling, Kultur o bildning och Blekinge Folkhögskola samt med en gemensam stab. Sammantaget arbetar cirka 120 medarbetare inom förvaltningen, både strategiska och operativa funktioner. Den gemensamma staben består av HR- o ekonomichef samt verksamhetsutvecklare. Vi brinner för Blekinges utveckling och tillsammans kan vi lyfta Blekinge ytterligare till att bli en ännu bättre plats att besöka, leva och verka i.
 

Vill du bli en del av Region Blekinge och axla rollen som ny HR-chef till förvaltningen Regional utveckling, kultur och bildning?

Som HR-chef är ditt uppdrag att
Driva och utveckla HR-processer inom bland annat systematiskt arbetsmiljöarbete, kompetensförsörjning och rehabiliteringsärenden. Arbetet är en blandning av strategiskt och operativt därför är det viktigt att du som HR-chef ser förvaltningens behov samt förstår och är delaktig i processerna. Det innebär även att vara ett vägledande och konsultativt stöd i HR och andra verksamhetsfrågor till förvaltningens chefer samt Blekinge Folkhögskola. Du leder, prioriterar och följer upp HR-arbetet utifrån ett processorienterat arbetssätt samt förvaltar det fackliga samarbetet vidare. 
Du ingår i förvaltningens ledningsgrupp och ingår även i regionens HR-ledningsgrupp.

Din profil
Vi söker dig som har examen från HR-relaterat program eller har motsvarande relevant högskoleutbildning. Du har bred och kvalificerad erfarenhet från HR-området både strategiskt och operativt. Vi tror att du har arbetat tidigare som HR-chef i en större komplex organisation och har erfarenhet av att driva verksamheter framåt med hjälp av din förmåga att vägleda andra. Du är trygg i dig själv och med stor integritet, du är engagerad, prestigelös och lösningsorienterad. Tydlig kommunikation faller sig naturligt för dig och lyhört kan du se utifrån olika perspektiv och därefter hjälpa till att sätta ramar. 
​​​​​
Kvalifikationer

  • Examen inom relevant högskoleutbildning.
  • Gedigna kunskaper inom arbetsrätt.
  • Erfarenhet av facklig samverkan. 
  • Goda IT-kunskaper, gärna bekant med Heroma.  
  • Erfarenhet inom offentlig verksamhet är meriterande.

Fackliga företrädare

Ulrica Svensson, Vision, tfn 0455-737104, [email protected]  
Christer Nilsson, SACO, tfn 0455-737124, [email protected]

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Placeringsort: Karlskrona

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.

I denna rekrytering samarbetar Region Blekinge med OnePartnerGroup Blekinge. Sista ansökningsdag är den 30 november men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Annika Lundberg på telefonnummer 076-946 83 30 alt [email protected]