Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrajobb som kundsupport

Söker du ett extrajobb med fokus på att ge kunden den bästa servicen? Är du en öppen och empatisk person som vill ha ett extrajobb? Då har vi tjänsten för dig!

Vi söker nu engagerade och serviceinriktade medarbetare till en kundsupport i Kalmar där du får jobba med Sveriges största familjejuridiska verksamhet samt Sveriges marknadsledande begravningsbyrå. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. I enlighet med vårt kollektivavtal ser vi att du som söker är student eller har annan huvudsaklig sysselsättning för att vara aktuell för tjänsten.

Arbetsuppgifter
Som kundsupport får du möjligheten att jobba bland lyhörda kollegor i ett öppet och varmt klimat. En familjär arbetsplats som är under stark tillväxt i nya fina moderna lokaler i Kalmar. Det är cirka 40 medarbetare på kontoret idag som jobbar i team och där alla eftersträvar samma mål. Arbetsplatsen präglas av goda relationer mellan medarbetarna samt en stark sammanhållning.

Arbetstiderna är varierande och arbetsuppgifterna innefattar i huvudsak att hantera kundkontakt och mötesbokning via inkommande samtal och utgående samtal med ett visst administrativt arbete.

Din profil
För att trivas i rollen är du en person som är flexibel och som ser positivt på förändringar. Du som söker detta extrajobb har en god förmåga att bemöta människor och drivs av att ge god service till våra kunder. Vi ser gärna att du jobbat inom service tidigare och har en god systemvana.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har en avslutad gymnasieutbildning, flytande språkkunskaper i svenska och engelska samt minst ett års erfarenhet av kundservice.

Omfattning: cirka 20%, 1-2 dagar i veckan
Tjänstgöringsort: Kalmar.
Arbetstider: Vardagar 8-19, kan variera

Sista ansökningsdatum är den 12 juli, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på nummer 0733-948473 eller via sanna.olsson@onepartnergroup.se.

Fler jobb inom Administration/kundservice

Administratör till Tryckluftcenter

Administratör till Tryckluftcenter

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice

Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Kundservicemedarbetare till Fortum Waste Solutions i Kumla

Örebro län, Kumla | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 10 juli. Skynda dig att söka!
Administratör till vår kund i Örnsköldsvik

Administratör till vår kund i Örnsköldsvik

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Administration/kundservice

Katshing söker kundtjänstmedarbetare!

Katshing söker kundtjänstmedarbetare!

Västra Götalands län, Göteborg | Administration/kundservice

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 juli. Skynda dig att söka!