Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrajobb som kundservicemedarbetare

Vill du jobba med kundservice och bli en del av vår timpool? Till vår kund söker vi nu dig som drivs av att jobba med service och vill att ha ett extrajobb i varierad omfattning upp till circa 1-2 dagar i veckan. Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet.

Dina arbetsuppgifter
Som kundservicemedarbetare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att besvara inkommande telefonsamtal från kunder. Du har också kontakt med kunderna till viss del via chatt och mejl. Administrativa uppgifter kan också förekomma i tjänsten.

Din profil
Som person är du lyhörd och empatisk inför kundernas behov. Du är också kommunikativ och har ett engagemang för att hjälpa kunderna med deras problem. Eftersom arbetsuppgifterna kan förändras ser vi att du är flexibel och anpassningsbar. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i ett högt tempo och driva dina egna arbetsuppgifter.

Tjänstgöringsort: Kalmar
Arbetstider: Vardagar mellan klockan 08.00-17.00
Omfattning: Tjänsten är på deltid

Vi tillämpar löpande urval så skicka in din ansökan redan idag via www.onepartnergroup.se, sista ansökningsdag den 23:e februari. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Linn Isberg  på telefonnummer 072-516 49 00, eller [email protected].

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 46 orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

 

Fler jobb inom Övrigt

Finsktalande innesäljare till vår kund

Finsktalande innesäljare till vår kund

Hallands län, Falkenberg | Övrigt

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Arbetsledare till Gothia Tvätt

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Produktionspersonal sökes till plantskola

Produktionspersonal sökes till plantskola

Västra Götalands län, Vara | Övrigt

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Affärsstöd till Svensk Elitfotboll

Stockholms län, Stockholm | Övrigt