Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Elingenjör

Vår uppdragsgivare söker nu en elingenjör. Ett intressant uppdrag där du får arbeta med banbrytande teknik inom områden såsom industri, eltillverkning- och distribution. Du kommer att få hjälpa vår uppdragsgivares kunder med teknisk projektledning, tekniska beskrivningar och vid behov även elkonstruktion. Du blir en del av ett gäng elingenjörer som både jobbar inhouse och onsite hos kunder. 
Placeringsort är antingen Kalmar, Oskarshamn eller Växjö och resor kan förekomma i regionen. 

Vi erbjuder dig  
Utvecklande och stimulerande arbetsuppgifter tillsammans med härliga kollegor. Ditt jobb kommer att vara flexibelt, utmanande och riktigt roligt! I vårt ledarskap är det viktigt med personlig utveckling. För att du ska bli ännu vassare som ingenjör vill vi ge dig rätt utmaningar och möjligheter. Att vara professionell i sitt agerande är en given del av rollen som konsult men det är viktigt att komma ihåg att vi också är människor. Därför har vi fokuserat på en avslappnad, välkomnande och öppen stämning på avdelningen med syftet att främja samarbeten.

Vi arbetar med:

  • Elkonstruktion, hög-, mellan- och lågspänning
  • Konstruktion av kablage & elskåp
  • Anläggningsprojekt
  • Provning/idrifttagning 
  • Industriautomation/IoT

Det är meriterande om du har lång erfarenhet som elingenjör/elkraftsingenjör och vi ser gärna att du har arbetat med konstruktion i Elprocad, ElMaster, E3, Autocad eller liknande. 
Vill du dessutom ta ett koordinerande och tekniskt ansvar är det också meriterande.

Du kommer att anställas direkt av vår uppdragsgivare. 

För mer information är du välkommen att kontakta Emmie Svensson, 0720 516 49 00, [email protected], eller Annika Lundberg, 0769 46 83 30
Vänligen skicka in din ansökan på onepartnergroup.se senast den 30 oktober 2020.

 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.
För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.