Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Dectron 2.0

Elektronikkonstruktör hårdvara

Vill du bli en del av ett kompetent utvecklingsteam med fokus på konstruktion och bidrar med innovativa lösningar till kundanpassade projekt inom elektronik? Vi letar efter en hårdvaruorienterad Elektronikkonstruktör som vill bli en del av Dectron 2.0.

Om oss
Vi är ett företag som grundades 1989 och har mer än 30 års erfarenhet inom utveckling och tillverkning av elektronikprodukter, EMC-testning och EMI-filterdesign. Vår framgång ligger i att erbjuda helhetslösningar från idé till färdig slutprodukt på marknaden.

Dina ansvarsområden
I rollen som Elektronikkonstruktör kommer du i huvudsak arbeta med hårdvarukonstruktion i kundunika utvecklingsprojekt. Du blir en del av vårt utvecklingsteam bestående av fem medarbetare med olika specialistområden.
Tillsammans kommer ni att utveckla elektroniklösningar på kretskortsnivå, vilket inkluderar komponentval, elektriska scheman och kretskortsdesign.
Arbetet utförs projektbaserat och du kommer att ha nära kontakt med kunden genom hela processen, från kravspecifikation och utveckling fram till färdig produkt. Du ansvarar för att ta fram underlag för produktion och kund samt deltar i produktionsstart och testning, antingen på hos företaget eller ute hos kunden.

Din profil
Vi söker dig som har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom elektronik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig.
Du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, och om du har kunskaper inom analog elektronikkonstruktion ser vi det som meriterande.
För att vara aktuell för rollen behöver du ha B-körkort samt behärska både svenska och engelska väl.
Som person har du ett intresse för elektronikutveckling och trivs i ett nära samarbeta med kollegor. Du är lyhörd och lösningsorienterad, och du har förmågan att bygga goda relationer med våra kunder. Eftersom du kommer att arbeta med flera projekt och kunder samtidigt är det viktigt att du trivs med en varierande vardag där du själv kan planera och organisera ditt arbete. Struktur och planering är avgörande för att lyckas i rollen.

Ansökan
Skicka in din ansökan senast 8 oktober 2023 men vi tillämpar vi löpande urval. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  
För ytterligare frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta [email protected] eller tel: 0076-9468330

Bor du på annan ort?
Inga problem! På Flyttahit.nu kan du läsa mer om regionen, våra kommuner och även ta del av lediga bostäder. Du kan även få en kontaktperson som svarar på dina frågor om en flytt till vår vackra region. Flyttahit.nu är ett samarbete mellan Kalmar Läns kommuner och Region Kalmar Län.

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

Ansvarig för mekanisk design till MEGTEC!

MEGTEC Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Ingenjörsyrken

Produktionsplanerare till Nord-Lock

Produktionsplanerare till Nord-Lock

Nord-Lock AB | Jämtlands län, Åre | Ingenjörsyrken

Produktionstekniker

Produktionstekniker

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlskrona | Ingenjörsyrken

Nätverk- och Kommunikationsingenjör till Statkraft

Nätverk- och Kommunikationsingenjör till Statkraft

Statkraft Sverige AB | Västernorrlands län, Sollefteå | Ingenjörsyrken