Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Bergkvarabuss AB

Driftchef

Är du redo för nästa steg och vill utveckla din ledarskapsroll i ett företag med stark tillväxt och i ständig utvecklig? Vill du bli en del av det lilla stora företaget där du får vara med och påverka arbetet framåt? Vi söker en Driftchef till Bergkvarabuss AB.

Om Bergkvarabuss AB
Bergkvarabuss AB ingår i koncernen Mekka Traffic Group som är en av de största aktörerna inom den svenska bussbranschen. Vi bedriver busstrafik inom områdena upphandlad kollektivtrafik, skoltrafik samt kommersiell linje- och beställningstrafik. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Vår verksamhet kännetecknas av entreprenörskap i kombination med personligt engagemang, proaktivitet och professionalism. Den svenska bussbranschen utvecklas snabbt med ett stort fokus på hållbarhet och teknisk utveckling. Vi är med och driver den utvecklingen. Just nu är vi inne i en expansiv fas med uppstart av flera nya trafikavtal under de närmsta åren.

Läs mer på: bergkvarabuss.se

Arbetsuppgifter
I rollen som Driftchef har du det övergripande operativa ansvaret för verksamheten linjetrafik i Kalmar län med totalt ca 200 medarbetare. Du har budget- och resultatansvar och fullständigt personalansvar samt sitter med i områdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till Affärschef. Ditt huvudsakliga ansvarsområde innebär att optimera driften och se till att verksamheten utvecklas enligt fastställda mål och planer samt säkerställer att affären och dess medarbetare följer avtal, lagar och föreskrifter. Du arbetar nära verksamheten och samarbetar med trafikförmän, trafikledning samt personalplanerare. Kvalité är ledordet genom hela verksamheten vilket innebär att du ständigt arbetar med förbättring för att utveckla samverkan och kundnöjdhet i linje med vårt avtal med Kalmar länstrafik. 

Din profil
Vi ser att du har en god erfarenhet från ledande befattning och har du erfarenhet från branschen ser vi det som meriterande. Vi lägger stor vikt vid din egen driftkraft och viljan att utveckla både dig själv, dina medarbetare och verksamheten. Du är resultatinriktad och kostnadsmedveten samtidigt som du är trygg i dig själv och har lätt för att kommunicera.

Vi är i en föränderlig bransch och ser därmed att du lockas av att motivera och engagera för att få med dina medarbetare på den fortsatta förändringsresan. För att vara aktuell för rollen ser vi även att du har B-körkort samt goda kunskaper i svenska och engelska.  

Tjänstgöringsort: Depån på Torsåsgatan i Kalmar

Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2022 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Sanna Olsson på 0733-948473 eller [email protected] 

Fler jobb inom Chef/Ledning

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

Resande Platschef för konceptbygg hos DC Wäst

DC Wäst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Servicechef till MEGTEC Systems AB

Megtec Systems AB | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Xolaris söker Chief Operations Officer (COO)

Xolaris Civil Security AB | Norrbottens län, Luleå | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 21 augusti. Skynda dig att söka!
Solutions Designer till TGW Logistics Group

Solutions Designer till TGW Logistics Group

TGW Logistics Group | Västra Götalands län, Göteborg | Chef/Ledning

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 21 augusti. Skynda dig att söka!