Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PartGroup söker Löneadministratör

PartGroup söker en Löneadministratör

Vill du jobba i ett anrikt företag mot fortsatt tillväxt i en tid av förändring? PartGroup är en familjeägd koncern med ca 500 anställda som omsätter omkring 1,2 miljarder kronor per år. Verksamhet bedrivs i bolagen Part Construction AB, PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB. Huvudkontoret är beläget i Kalix där merparten av verksamheterna utgår från.

Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade lösningar till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.

Om tjänsten: Som löneadministratör är tillhör man ekonomiavdelningen på Part Group. Som löneadministratör kommer du jobba med hela löneprocessen för ca 500 anställda. I huvudsak innebär arbetsuppgifterna:
 

 • Personaladministration vid anställning av medarbetare
 • Hantering av anställningsavtal, arbetsgivarintyg, kontrolluppgifter m.m.
 • Hantering av traktamenten, utlägg, reseräkningar & bilförmåner
 • Löpande lönehantering och löneadministration i Agda PS
 • Följa gällande kollektivavtal och stötta organisationen på dessa
 • Rapportera och anmäla till försäkringskassan
 • Pensionsrapportering Collectum och Fora
 • Rapportering och avstämning myndigheter ex skatteverket, tillväxtverket och migrationsverket
 • Rapportering av statistik till externa aktörer ex SCB
 • Rapportering av statistik internt
 • Schemaändringar & personaladministration i Agda PS

Tjänsten är tillsvidareanställning omfattar 100% tjänstgöringsgrad.
Vi erbjuder en arbetsplats med högt tempo och energi där du får möjlighet att bidra med din drivkraft.

Vem söker vi? Vi söker dig som har ett intresse av att jobba med löner och administration. Du är flexibel och kan lätt växla mellan arbetsuppgifter samt trivs med att arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Vi ser att du är strukturerad, noggrann och trivs med ett periodvis högt arbetstempo. Då tjänsten innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga samt även hög integritet.

Sista ansökningsdag: Tisdag 3 augusti 2021. Ansök gärna så snart du kan, då tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut, då löpande urval görs.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Peter Nilsson Sandlund ([email protected], 070-549 94 82) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.
 

PartGroup är en familjeägd koncern med ca 600 anställda som omsätter omkring 1,2 miljarder kronor per år. Verksamhet bedrivs i bolagen PreBad AB, Altor Industrie, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB. Huvudkontoret är beläget i Kalix där merparten av verksamheterna utgår från.

Vi erbjuder byggentreprenörer och fastighetsbolag prefabricerade lösningar till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter. Vi har försäljningskontor i Arlandastad i Sverige samt i Norge och Danmark.