Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Part Construction AB

Part Construction söker VVS-ansvarig

Bli en nyckelperson hos Kalix största arbetsgivare och leverera badrum i världsklass. Låter det som en beskrivning på din nästa roll? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa!
Som VVS-ansvarig hos Part Construction blir du en nyckelperson i företaget och du har ett nära samarbete med produktionschefen, inköpsavdelningen och projekteringsavdelningen för att se till att våra badrum håller den världsklass vi är kända för. Din expertis kommer bistå inköpsavdelningen vid både upphandlingar/avtalsskrivning samt när produkter byts ut, du kommer stötta projekteringsavdelningen genom att kvalitetssäkra ritningar. Tillsammans med produktionschefen och avdelningscheferna är din främsta uppgift att arbeta aktivt för att bevaka att vi följer Sveriges och Norges krav vid VVS-installationer och badrumstillverkning samt våra certifieringar och typgodkännanden. Du är närvarande i produktionen där du både coachar medarbetarna i best-practice samt kvalitetssäkrar och utvecklar vår arbetsprocess.

Din bakgrund: För rollen behöver du ha minst en godkänd gymnasial utbildning inom VVS med VVS-behörighet. Det är meriterande om du har utbildning i Säker Vatten samt om du har arbetat med moderna lösningar av tekniska VVS-installationer.

Din profil: I rollen som VVS-ansvarig hos oss behöver du har ett tydligt driv och en vilja att arbeta strukturerat. Du har en förmåga att kunna förmedla information tydligt och enkelt så att våra medarbetare förstår hur man arbetar enligt gällande krav. Vi tror att du har lätt för att skapa relationer i de flesta nivåerna i en organisation och du skapar förtroende hos våra medarbetare. Som kollega skapar du en trivsam stämning och du tycker det är viktigt att alla bidrar till ett gott arbetsklimat. Du är noggrann och ansvarstagande. Vi tror att du har ett intresse för utveckling och att du i ditt jobb bidrar med många goda idéer och förslag till utveckling. Vi värdesätter mångfald i vår organisation och det är naturligt för dig att kommunicera med medarbetare på alla nivåer och med olika språkkunskaper.

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vänligen notera att du från start blir anställd av Part Construction AB, OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Kontakta gärna rekryteringskonsult Johanna Jönsson (076-818 65 79, [email protected]) om du har frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Sista ansökningsdag: 14:e december, vi arbetar löpande med intervjuer och urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan nu.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Kalix (produktion/huvudkontor)

Om PART: Part Construction AB är ett företag från Kalix, specialiserat på industriellt byggande. PART erbjuder prefabricerade badrum och badrumsmoduler till hotell, vårdhem och bostadsfastigheter, producerade under kontrollerade former i en industriell miljö. PARTs badrumsmoduler ger framtidens byggmetoder, dessutom med riktigt flexibla och smarta lösningar. Kunden sparar tid och pengar med en enklare produktionsplanering och effektivare projekt. Enklare blir det inte. Part Construction AB ingår i företagsgruppen PartGroup tillsammans med PreBad AB, Isolamin Sweden AB, Space Interior Sverige AB och PCS Modulsystem AB.
PartGroup: http://www.partgroup.se/sv/
Part Construction AB: http://www.partab.nu/sv/
Artikel Dagens Industri, 28 november 2019: https://lnkd.in/dkqnxyQ