Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

AnVa Components AB

Anva Components söker underhållstekniker

AnVa Components levererar högkvalificerade produkter i legerat stål till en global marknad. Här finns kompetensen, de moderna resurserna och förmågan att se kundens behov.

AnVa Components är en innovativ leverantör till fordon- och verkstadsindustrin. För att en svensk aktör som oss ska kunna konkurrera med utländska tillverkare av motsvarande komponenter är det avgörande att vårt arbete sker på ett effektivt sätt. Kvaliteten på våra produkter och leveranssäkerheten är avgörande för vår framgång. Som underhållstekniker bidrar du genom att upprätthålla en driftsäker produktionsanläggning.
 
Din roll är att säkerställa att det dagliga underhållsarbetet på anläggningen utförs säkert och dokumenteras enligt gällande rutiner. Du tillhör underhållsavdelningen och rapporterar direkt till avdelningens chef. Samarbetet sker i första hand med kollegorna på den egna avdelningen, men du kommer även att ha att ha ett nära samarbete med andra avdelningar. Du arbetar med både förebyggande och avhjälpande underhåll samt utvecklingsarbete.
 
Din bakgrund: För att lyckas i rollen behöver du ha ett stort intresse för teknik och erfarenhet av styr- och reglerteknik. Att kunna läsa el scheman är meriterande, men inget krav.
 
Din profil: Din förmåga att kommunicera på ett enkelt och tydligt sätt är viktig eftersom du samarbetar med andra för att nå uppsatta mål. Du tycker om att arbeta med komplexa frågeställningar och är den som driver processer vidare genom att initiera nya vägar framåt.
 
Sista ansökningsdag: Tisdag 6:e september 2022. Intervjuer kommer att påbörjas under vecka 33 och 34.
 
För information: I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup Norr. Notera att du från start blir anställd av AnVa Components. Vänligen kontakta rekryteringskonsult Johanna Jönsson ([email protected], 076-818 65 79) om du har frågor om tjänsten eller själva processen.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

Vi söker dig som vill jobba inom lager och industri i Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Maskinoperatör till Dalstorp

Maskinoperatör till Dalstorp

Primo Sverige AB | Västra Götalands län, Svenljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Operativ platsansvarig till DEBE Flow Group

Debe Flow Group AB | Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Produktionschef till Bearbetningscenter i Västernorrland AB

Bearbetningscenter i Västernorrland AB | Västernorrlands län, Kramfors | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.