Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Michael Weinig Ag - Filial Sverige

Weinig Servicecenter söker Resande Servicetekniker

Jobbar du med underhåll, som drifttekniker eller liknande idag men är nyfiken på ett resande och mer dynamiskt arbete?

Över 2000 medarbetare världen över arbetar idag för Weinig Group. De utvecklar och tillverkar världsledande träbearbetningsmaskiner och -anläggningar, med en omsättning över 4 miljarder årligen. Med en ledande teknologi och ett koncept som ger högsta kvalitet både ekonomiskt och hållbarhetsmässigt, erbjuder de föredömliga produktionsprocesser till kunder.

Weinig Servicecenter Sverige söker nu dig som vill bli ny resande servicetekniker där du blir en av totalt fem tekniker. Samtliga är anställda på huvudkontoret i Halmstad men har allt som oftast en resande arbetsdag ute hos kunder. Sammanlagt finns ett totalt team om tio anställda på huvudkontoret i Halmstad, bestående av tekniska säljare, koordinatorer och servicechef inklusive tekniker. Weinig servicecenter Sverige har som ambition att bli den ledande serviceleverantören i sitt segment och där kommer du bli en viktig person för att tillsammans kunna uppnå detta mål.
 
Arbetsbeskrivning
Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att utföra service, reparationer samt installera och driftsätta träbearbetningsmaskiner. I tjänsten ingår en hel del resande. Du utgår hemifrån med förmånsbil (Passat) som är utrustad med förstklassiga verktyg inklusive senaste IT-utrustning. Du kommer periodvis bo borta under veckorna beroende på din hemort och hur kunderna ligger i ditt närområde. Ditt primära arbetsområde kommer vara i Sverige, kunderna finns främst koncentrerade kring Västergötland, Småland, Östergötland, Värmland och Norrlandskusten.
Du kommer att jobba ihop med koordinatorer och reservdelsförsäljare i Halmstad samt med dina teknikerkollegor som utgår från Halmstad, Stockholm och Småland. Du kommer får en professionell introduktionsperiod tillsammans med erfarna kollegor, delvis förlagd till huvudfabriken i Tyskland men även här i Sverige tillsammans med kollegor. Ni jobbar två & två under upplärningstiden som sträcker sig ca. ett år beroende på din erfarenhetsnivå. Arbeten planeras tillsammans i teamet med minst en månads framförhållning för att skapa bästa effektivitet för såväl kunder som tekniker.

Din profil

Utbildning:
Mekatronik – El – Mekanik eller annan relevant teknisk utbildning.
 
Erfarenhet:
Du som söker kan ha relevant erfarenhet av:
Tekniskt arbete innefattande mekanik, hydraulik, pneumatik eller elektronik.
Maskin/anläggningsunderhåll.
Ritningsläsning.
Funktionstestning och felsökning.

Krav:
B-körkort.
Svenska i tal och skrift.
Goda kunskaper i engelska språket (tal och skrift).

Meriterande:
Språkkunskaper i tyska.
Erfarenhet i att utföra el-arbeten
Arbetat inom träindustri eller med underhåll.
 
Personliga kvalifikationer:
Vi ser att du är en ansvarskännande, noggrann samt flexibel person med god samarbetsförmåga. Du bör ha ett stort tekniskt intresse, vidare är du driven och besitter hög servicekänsla. Vi fäster stor vikt på dina personliga egenskaper och ser gärna någon som vill utvecklas i företaget. Finns teknisk grundkunskap hos dig som sökande så erbjuder vi specifik teknisk utbildning för att du ska bli framgångsrik i ditt yrkesutövande.

Lön och anställningsvillkor:
Lön enligt överenskommelse.

www.weinig.se

Ansökan
Skicka din ansökan via länken redan idag. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor eller behöver komma i kontakt med rekryterande chef görs detta enklast på mail: [email protected]  alternativt på tel. 0734255237.
 

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Tågreparatörer till Euromaint i Stockholm!

Euromaint Rail AB | Stockholms län, Solna | Bygg/anläggning/hantverk

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Verkmästare/Tekniker till Best Motor AB

Best Motor Osd AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Ronneby

Däckmontörer till Ronneby

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Ronneby | Bygg/anläggning/hantverk

Däckmontörer till Karlshamn

Däckmontörer till Karlshamn

OnePartnerGroup Kalmar AB | Blekinge län, Karlshamn | Bygg/anläggning/hantverk