Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Jönköping AB

Vill du arbeta inom kundtjänst, administration eller ekonomi?

Känner du att du fastnat lite på ditt nuvarande jobb? Vill du prova vingarna inom något annat? Eller är du bara nyfiken på en ny arbetsplats? Då har du hittat rätt för att genom att visa intresse för framtida tjänster via oss på OnePartnerGroup vill vi hjälpa just dig att hitta en ny spännande utmaning och en framtida arbetsgivare inom kundtjänst, administration och ekonomi, detta genom konsult hos oss. 

Som konsult är du anställd hos oss på OnePartnerGroup och du tillbringar dina arbetsdagar på ett av våra kundföretag. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med mig, Eric, som kommer vara din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden. Schysst va?

Så, är du intresserad av uppdrag inom kundtjänst, administration och ekonomi? Perfekt – då vill vi veta mer om dig! Vi har just idag inte ett specifikt uppdrag som vi kommer erbjuda dig på studs utan vill matcha dig med en tjänst och ett företag som just du är intresserad av. Vi har kontakter på flera företag här i Jönköpingsområdet och de är intresserade av just din kompetens! Så med andra ord, nu vill etablera en kontakt med dig så ser vi vart framtiden kan leda för dig! 

Tycker du detta låter intressant? Då vill vi ta vidare kontakt med dig! Din ansökan sker genom en intresseanmälan till OnePartnerGroup och du behöver inte bifoga CV eller övriga ansökningshandlingar. Fyll endast i dina personuppgifter för att visa ditt intresse för de framtida möjligheterna. Första steget efter det är att svara på ett utskick med frågor och du kommer få mer information om det via mail efter du har visat ditt intresse.

Vilka är vi på OnePartnerGroup då?
Jo, vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.
 

Har du några frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att ta en kontakt med mig, Eric Alvérus, som jobbar som konsultchef här på OnePartnerGroup i Jönköping. Du når mig via [email protected] eller på telefonnummer 0723774886. Jag ser framemot att höra från dig – vi hörs!