Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup

Vi söker kantpressare med erfarenhet


Nu söker vi erfarna kantpressare för kunds räkning.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som har erfarenhet från att arbeta som kantpressare. Du har kunskap ifrån något eller några styrsystem och även goda kunskaper i ritningsläsning.

Din profil
Som person är du nyfiken, självgående, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.

Arbetstiden är dagtid, men skifttjänstgöring kan förekomma. Önskat startdatum är med omgående start eller enligt överenskommelse.

Arbetet startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader. Möjlighet till tillsvidareanställning finns för rätt person.

Sök tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail, men har du frågor rörande tjänsten så tar vi gärna emot dem via mail: [email protected]

Varmt välkommen med din ansökan!

Fler jobb inom Industri/Produktion

Rostskyddsmålare till MPA i Själevad

Rostskyddsmålare till MPA i Själevad

Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Extrajobb som Processoperatör i Hammar

Extrajobb som Processoperatör i Hammar

Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Areff söker nytt driv till sin produktion

Areff söker nytt driv till sin produktion

Areff | Blekinge län, Ronneby | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Elektronikmontörer sökes till företag i Eskilstuna!

Elektronikmontörer sökes till företag i Eskilstuna!

Södermanlands län, Eskilstuna | Industri/Produktion