Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker en processoperatör

Om oss

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se      

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som processoperatör/tekniker, alternativt arbetat med automation eller robotar. Du kan även ha en bakgrund som mekaniker. 
Du kommer att sköta den dagliga driften av automationerna samt lösa problem som kan uppstå.  Arbetet sker tillsammans med övriga processoperatörer.       
 

Krav

  • Svenska i tal och skift
  • Grundläggande kunskaper i MS Office
  • Verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande kunskap förvärvad genom längre yrkeserfarenhet.      

 
Meriterande

  • Robotprogrammering 
  • Kunskaper inom automation     
     

Din profil

Som person är du nyfiken, teknikintresserad, lyhörd, ordningsam och positiv. Du är trygg och anpassar dig snabbt till olika arbetsuppgifter, arbetsmiljöer och arbetskamrater. Du är representativ, har en god känsla för service och framför allt besitter du viljan att göra ett bra jobb.     

Arbetet startar med en visstidsanställning på OnePartnerGroup under 6 månader. Möjlighet till övergång till kund finns för rätt person. Önskat startdatum är så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.   
  
Din ansökan gör du genom att registrera dig på vår hemsida: www.onepartnergroup.se. Vi tar inte emot ansökningar via mail.
För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Isabell Karlsson på [email protected]